Sizce pelet veya rasyon yeme geçilmeli mi

• Olabilir emin değilim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır gerek yok

• Hayır asla geçilmemeli

• Kullanılan toplam oy
    5
Veterinerim bana suluğun alt haznesi kadar su koy, içine 10 damla damlat dedi. O kendi kuşlarında her ayın başı 7 gün veriyormuş.
Ben ise haftada birkaç kez veriyorum probiyotikten. Kendim de içiyorum arada.
5 damla da yeter hocam.. 10 çok olur gibi.

Araştırdığım kadarıyla da Atomes Kanada menşeli bir kuruluş.
Olumsuz bir durum görmedim kullanalı baya oldu.

Son düzenleme:
Selçuk Hocam kullanmasa da 😅 içerik olarak çok zengin ikisini birlikte kullandığınızda multivitamine gerek bile kalmıyor açıkçası. Üreme dönemi hakkında tam yorum yapamayacağım tecrübem yok ancak ürünleri kullanmadan önce tüy döneminde her yer tüy oluyordu ve uzun sürüyordu multivitamin kullanmama rağmen (b vitamin kompleksi kullanmıyorum), bu iki ürünü kullandıktan sonra tüy dönemine girmesi ve bitirmesi çok kısa olmaya başladı (hala b vitamini kullanmıyorum) ve gözle görülür şekilde tüy sağlığı arttı ve kepek dökümü azaldı açıkçası.
bu söylediğiniz ürünleri nerden ediniyorsunuz, benim kuşta da tüy sorunu var hemen alayım bende.

bu söylediğiniz ürünleri nerden ediniyorsunuz, benim kuşta da tüy sorunu var hemen alayım bende.
Petmarketburada, diğer ürünlerine de bakabilirsiniz. G1 experience ürünleri şampiyon üretici Güray Bey'in kendi markasıdır. Reklam değil yanlış anlaşılmasın ama markada tam olarak kendi kuşlarına kullanmadığı şeyleri satmamak, kendi kuşlarına kullandığı ürünleri satmak olduğunu hissediyorum 😅

Petmarketburada, diğer ürünlerine de bakabilirsiniz. G1 experience ürünleri şampiyon üretici Güray Bey'in kendi markasıdır. Reklam değil yanlış anlaşılmasın ama markada tam olarak kendi kuşlarına kullanmadığı şeyleri satmamak, kendi kuşlarına kullandığı ürünleri satmak olduğunu hissediyorum 😅
Teşekkür ederim bakayım dediğiniz yere.

Baya bişiler aldim soylediginiz siteden, siz mamalara ekliyordunuz galiba, moringa ve diğer seyi adıni unuttum, ne sıkĺikla ve nasil kullaniyorsunuz.

Geri