PATEL AYAK VE AYAK PROBLEMİ

Gerwit bt amjnj Forte Medd toluamin .birarada zeolit kullandık.
Devid damlayi ise 2 haftada bir bir damla onuda sadece gagaya değdiriyorum.
Gerviti iki haftada bir 5 damla veriyorum.
Bunun dışında ise kanatlari titretme sıcaklanma üstteki bir kusta daha başladı .ama onda hafif asya ise sürekli öyle duruyor.

Gerwit bt amjnj Forte Medd toluamin .birarada zeolit kullandık.
Devid damlayi ise 2 haftada bir bir damla onuda sadece gagaya değdiriyorum.
Gerviti iki haftada bir 5 damla veriyorum.
Bunun dışında ise kanatlari titretme sıcaklanma üstteki bir kusta daha başladı .ama onda hafif asya ise sürekli öyle duruyor.
Hocam kuşları koruyacağım derken, felç, kanat ve tüy problemleri. Önceki konunuza da baktım çinko ve biotin önermiştim size kullanmaya başlamamışsınız. Ama dışkılar kuru !
Hocam hemen besleme şeklinizi değiştirin ! Koruyacam derken hayvanları vitaminsiz mineralsiz bırakıyorsunuz. Eğer yapamayacaksanız iyi bakacak birine sahiplendirin kuşları.
Dışkıların yumuşak olması kuru olmasından iyidir. Hastalık sebepli ishal tabiki olmasın ama biraz yumuşak olmasından korkmayın hatta daha iyidir.
En kısa sürede probiyotik edinin. Keten tohumu edinin. Ve çinko edinin. Gerwiti haftada 2 yarım suluğa 5 damla. Bt amin haftada 1, tollyamin forte de haftada 1 yarım suluğa 5 damla farklı günlerde. Karışık bir yem alın keten tohumu alın yavaş yavaş alıştırarak geçiş yapın. Her bir kuş günde en az 2 çay kalığı keten yemeli. 2 günde 1 mutlaka probiyotik kullanın.

Aldım başlamadım daha.
Fakat buda üstekki açtığım konuya net bir çözüm değil.
Benden alada iyi bakan olmaz...

Aldım başlamadım daha.
Hocam biraz sert konuştum kusura bakmayın. Ama daha önce tavsiye etmiş olduğum halde çinkoya başlamamış olmanız beni üzdü. Kuşlarınız hakkında çok hassas olduğunuz belli. Ama bende her şeyin aşırısının kötü olduğu gibi korumacılığında kötü olduğunu anlatmaya çalıştım. Beni ilgilendiren bir durum yok belki ama kuşların daha sağlıklı olmalarını istiyorum.

Aldım başlamadım daha.
Siz ortopedik bir müdahaleye benzer birşey gerektiğini düşünüyorsunuz ama basit bir magnezyum, basit bir potasyum eksikliği bile ortopedik sorunlar çıkarabiliyor. İzin verseniz kuşun olası mineral eksikliğini giderip gözlemleme şansım olacak.

Geri