Doğru ölçülerde kullanırsanız olmazHocam peki BT amin forte nin yan etkisi olabilir mi
Doğru ölçülerde kullanırsanız olmazHocam peki BT amin forte nin yan etkisi olabilir mi
umarım bişey olmaz hocam şimdiye kadar bu kadar sıvı olmasını ilk kez gördüm ilk gördüğümde su dökülmüş sanmıştım ama değilmiş''Evham'' yapmayınız bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Bir sorun görünmüyor.
hocam peki dışkıların düzelmesi için ne yapmalıyım''Evham'' yapmayınız bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Bir sorun görünmüyor.
Dışkıları sultan papağanı dışkılarına göre normal dışkılar, muhabbet kuşu dışkıları ile kıyaslamayınız.@
hocam peki dışkıların düzelmesi için ne yapmalıyım
hocam bi de bişey sorucam kuyruğunun olmaması çiftleşme konusunda sıkıntı yaşatır mıDışkıları sultan papağanı dışkılarına göre normal dışkılar, muhabbet kuşu dışkıları ile kıyaslamayınız.
Beslenmesine dikkat ediniz, lin bırakıyorum başlıkları incelerseniz sağlıklı olur.
Sultan Papağanları Nasıl Besleniyorlar?
Sultan Papağanları Nasıl Besleniyorlar? Anavatanlarında gece ile gündüz arasında aşırı sıcaklık farkı bulunduğu için, günün yoğun sıcağında yarı kuruyan su birikintileri, gece ısının düşmesi ve sabah oluşan çiğ ve nem yüzünden çoğalmaktadır. Bu yüzden sultan papağanları sabah ve akşamları suyun...www.muhabbetkusu.com.tr
Çiftleşme için önünde uzun zaman var o zamana kadar kuruk tüyleri çoktan uzamış olur.hocam bi de bişey sorucam kuyruğunun olmaması çiftleşme konusunda sıkıntı yaşatır mı
Çiftleşme için önünde uzun zaman var o zamana kadar kuruk tüyleri çoktan uzamış olur
Rica ederim, tüyü kadar ömrü olsunbilgilendirme için sağolun hocam biraz modum yükseldi sayenizde
Rica ederim, tüyü kadar ömrü olsun
Papağanla aynı kafese mi koyuyorsunuz?Hocam bir de bişey daha sorcam bir muhabbet kuşum daha var sanırım papağanımın aldığımdan beri daha ilgisiz bize kafesine felan çok zor koyuyoruz daha o bize tam alışmadan bunu aldık sizce ayıralım mı
Hayır ayrı kafes ama aynı oda Muhabbet kuşum çok seviyor gibi duruyor ama papagandan pek emin değilim muhabbet kuşum gidip onu kaşıyor felan papağan izin veriyor normalde hep yere konan muhabbet kuşu papağan sayesinde imza konuyor sırf yanına gitmek için hep peşinden gidiyor sizce odaları ayirsam sorun olur muPapağanla aynı kafese mi koyuyorsunuz?
Anlaşıyorlarsa beraber aynı odada kalmalarında sakınca yok arkadaş olurlar birbirlerine.Hayır ayrı kafes ama aynı oda Muhabbet kuşum çok seviyor gibi duruyor ama papagandan pek emin değilim muhabbet kuşum gidip onu kaşıyor felan papağan izin veriyor normalde hep yere konan muhabbet kuşu papağan sayesinde imza konuyor sırf yanına gitmek için hep peşinden gidiyor sizce odaları ayirsam sorun olur mu
Arada bir muhabbet kuşu üstüne konmaya çalışıyor bı de papağanı biraz kıskanıyor olabilirimAnlaşıyorlarsa beraber aynı odada kalmalarında sakınca yok arkadaş olurlar birbirlerine.
Bir sorun olmaz beraber takılsınlarArada bir muhabbet kuşu üstüne konmaya çalışıyor bı de papağanı biraz kıskanıyor olabilirim