hayırlı olsun hocam. umarım benimkiler eş tutar. Dişi sürekli uyku halinde ve dışkılardan koku geliyor bu yüzden korkuyordum. ama ara sıra kafalarını kaşıyorlarSultan papağanınız yeni geldiği için dışkıda problem olabilir. ve havaların sıcak olması dolayısıyla su gibi sıvı dışkı yapması da normal. Probiyotik kullanarak dışlılar biraz daha düzelecektir. Bu arada yeni kuşunuzun hayırlı ve uğurlu olsun.
Bende dün Luna kızımı, üretici bir abimden aldığım yeni bir kızla değiştirdim. Lütfü ile Luna 1 yıl oldu eş tutmadılar. Değiştirmenin hem Luna için hem de Lütfü için daha hayırlı olacağını düşündüm. Bir arada tutarak ikisinin de anne ve baba olmasını engellemiş olacaktım.
Kuşun bulunduğu ortam sıcak mı ? Sıcaklığın verdiği etki ile kuşlar fazla hareketli olmaz. Sultan papağanları için Yaz mevsimi 25 - 30 derece arası, Kış mevsimi 20 ile 25 derece arası ideal sıcaklıktır.sürekli kafesin altında duruyor.boynu bükük şekilde uyuyor.hatta bir an öldü sandım.ne yapmalıyım ?
hocam normal. eşi gayet hareketli onda bir sorun yokKuşun bulunduğu ortam sıcak mı ? Sıcaklığın verdiği etki ile kuşlar fazla hareketli olmaz. Sultan papağanları için Yaz mevsimi 25 - 30 derece arası, Kış mevsimi 20 ile 25 derece arası ideal sıcaklıktır.
Bir süre sadece yem verin. Suluğa 3 damla elma sirkesi damlatın. Bazı kuşlar yeni bir ortama girdiklerinde strese giriyorlar bununda etkisi olabilir.hocam normal. eşi gayet hareketli onda bir sorun yok
deneyeceğim teşekkür ederimBir süre sadece yem verin. Suluğa 3 damla elma sirkesi damlatın. Bazı kuşlar yeni bir ortama girdiklerinde strese giriyorlar bununda etkisi olabilir.
Başınız sağolsun..Başını sağolsun..
Başınız sağolsun .Çok üzüldüm Aldığınız yere giderek kuşunuzu gösterin. Siz aldığında hastaymış kuş büyük bir ihtimalle.kuşum öldü maalesef. ilgilenenlere teşekkür ederim.
Başınız sağolsun .Çok üzüldüm Aldığınız yere giderek kuşunuzu gösterin. Siz aldığında hastaymış kuş büyük bir ihtimalle.
çok teşekkür ederim. çok güzel bir kuştu yarın yenisini sahipleneceğim. Ben de geldiğinde hasta olduğunu düşünüyorum şahsen. kuşu götürmek için elime aldığımda adeta ruh gibiydi.Başınız sağolsun..
çok teşekkür ederim. çok güzel bir kuştu yarın yenisini sahipleneceğim. Ben de geldiğinde hasta olduğunu düşünüyorum şahsen. kuşu götürmek için elime aldığımda adeta ruh gibiydi.
Başınız sağ olsunkuşum öldü maalesef. ilgilenenlere teşekkür ederim.