M
Mana
Guest
Cok tatliymis masallah
teşekkür ederim
Cok tatliymis masallah
teşekkür ederim inşallah sizin de kuşunuz uzun ömürlü olur pakistanlar hem çok oynak hem çok güzel sesli hem en çok kur yapan hem de en çok yiyen ama forumda kalan mubişler
) doğru yaa benimki nasıl boğazına düşkün. yaptığım mamaları kursağı şişip patlayana kadar yiyor ama incecik. ben de gençliğine bağlıyordum. benimki dişi olduğu için fazla ötmüyor.
Atarlı köyün giderli kuşu,surattaki masum ifadeye aldanmamak lazım
Bunlar kadar,bi lokmacık canına bakmadan dünyaya meydan okuyan başka kuş var mıdır acep. Psikopat!
Yalnız şeftali hiç iplemiyor kafa tutuşunu,adamın umrunda değil dünya ) hay maşallah şirinlik muskaları yahu
Bendede bir pakistan var geçen dişiyi ilaçlamak için kafese elimi sokup dişiyi tuttum erkek ( pakistan olan ) elime bir yapıştı gagayı elimin üstüne geçirdi sallıyorum elimi bırakmıyor canımda nasıl yanıyor ama bildiğin parçaladı elimi sonra bıraktım dişiyi önce erkeği tuttum sonra dişiyi tutup erkeği saldım Bu arada erkekte dişiden hergün acayip dayak yiyo
Bendeki konuşuyo falan ama çıkarınca ilgi alaka olayını biraz abartıyo
Şuanda çatıda diğer kuşların yanında balkonu kapatınca balkona getircem kuşları o zaman evde salar çekerim bir video kaç kelime bilio bilmiyorum ama süper kuçukuçu dio
ühühüühühü ben bu konuyu nasıl görmemişim kii pakistan istiyorum bennn
güzel kus ömürlü olsun
pakistan arayan selendi bende daha önceden vardı birtane selen ona hastaydı o yüzden heveslenip arıyordu ama maalesef öldü kuşum bu da ondan sonra aldığım kuş inşallah bu uzun yaşayacak
bildiğiniz bir üretici varmı peki pakistan ırkından bende beslemek istiyorum..bilgilendiriseniz sevinirim..
bildiğiniz bir üretici varmı peki pakistan ırkından bende beslemek istiyorum..bilgilendiriseniz sevinirim..
renkleri harika nazar değmesin
Petshoplarda satılan kuslarin çoğunluğu pakistan zaten. Rahat bulursun.