M
Mahmut Erdi İŞLER
Guest
) o zaman yarın bende atatürk havaalanındaki tüm iş arkadaslarımla irtibata geciyim deiğişikmiş neyse hayırlısı karar yoneticlerin..
Ali alp beye katılıyorum muhammed de gerekeni söylemiş zaten kuralları bozmayalım lütfen.Ama hocam siz çok yanlış anlamışsınız,biz burada en güzel muhabbet kuşunu seçmeye çalışıyoruz eğer oy direk kişiye özel kullanıcak olsaydı eski okulumda halen başkanlık yetkilerim var bir duyuruyla 3500 kusür öğrenci bana oy atardı.O yüzden aksine hiçbirşey yapmayıp mevcut üyelerimizle seçimi gerçekleştiriyoruz
Yarışmadan diskalifiye olacak arkadaşlarımız var bunların şuan için isimlerini söylemiyorum kendilerini çok iyi biliyorlar. Oylama bittiğinde bu arkadaşlar diskalifiye olacaklardır. Multi üyelik ile kendilerine oy verenler birbir tespit edilip yarışmadan diskalifiye olacaklarınıda buradan bizzat bildirmek isterim. Oylama sonucunda oy veren herkesin ip adresi kontrolü yapılıp ona göre sonuç belirlenecektir.
Aramızda kendini akıllı sanan arkadaşlar var Unutmayın ki yıllardır web işiyle uğraşmaktayım ve neyin ne olduğunu az çok biliyoruz Burada kimsenin hakkını kimseye asla yedirtmem !
Hayırlısı olsun, kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim...
vote; Yücel YETİMOĞLU
Aynı ip adresi üzerinden birden fazla oylama yapıldığı tespit edildiği için bu oylamaların yapıldığı kişilerin oyları geçersiz sayılacaktır bilginize.
Oylama yarın saat 22:00'da sona erecektir. Sonuçlar en geç 23:00'da açıklanacaktır.