Otomobil Fiyatına Kakadu Papağanı

Kakadu cinsinin fiyatı normalde 4-6 arasi ama öğrendiği kelimeler ve aldığı eğitimlere gore fiyat artıyor.Ne kadar çok konuşulan kelime ve verilen eğitim o kadar yüksek ücrete tekabül ediyor ki bunlar az bile.Papaganlarda cins farketmeksizin sadece haftalık meyve sebze masrafı 50 100 tl arası zaten.

Bence sadece birisini deneyin. :) Bir üretici bularak takım olarak alın.Sultan papağanları zor eş beğeniyorlar.
Ben dişi sultanım Luna'yı bir üreticiden aldım.Adam kuş yokluğundan bunu 8 aylık bir erkeğin yanına koymuş.Luna kesinlikle yanına yaklaştırmıyormuş o erkeği.Birde 10 takım sultanı vardı.
Şu an için Lütfü ile çok iyi anlaşıyorlar.Yaşları aynı olduğu için diye düşünüyorum.Allah'a şükür şimdiye kadar kavgamız olmadı.Arada bir birlerinin gagasına vuruyorlar o kadar.
Sultanlar senede kac kere kuluckaya yatiyor bilgin var mı ?

Sultanlar senede kac kere kuluckaya yatiyor bilgin var mı ?
Bu çiftten çifte değişir.İyi şartlarda bakılan kuşlar daha fazla ürer.Kafes ortamında temiz bir ortam,bol gıda,sağlık için gerekli vitamin ve mineraller kuşları üremeye teşvik eder.
Fakat Dişi kuşun sağlıklı ve kuvvetli kalması için yılda 2 kuluçka idealdir.İlkbahar ve Sonbahar en uygun zamanlardır.Kuşun bulunduğu iklim şartlarında bu 3 kuluckada olabilir.

Geri