alph
Onursal Üye
- Katılım
- 7 Kas 2019
- Mesajlar
- 4,313
- Tepkime puanı
- 1,902
Yarın bugün gelir sanırım emin değilim. Benim bütün yavrular 18. gününde geldi. 2. yavru 18 günden daha kısa sürede geldi hatta.üstteki yanlış olmuş kusura bakmayın
Yarın bugün gelir sanırım emin değilim. Benim bütün yavrular 18. gününde geldi. 2. yavru 18 günden daha kısa sürede geldi hatta.üstteki yanlış olmuş kusura bakmayın
inşallah. ilk yavrudan sonra ne kadar korkuyorum anlatamam. Allah korusun olur da hiç yavru alamazsam kuluçka için beklemem gerekiyor mu? Boş kuluçka sonrası beklemeden yavru yapıyorlar ya o yüzden sormak istedim.Yarın bugün gelir sanırım emin değilim. Benim bütün yavrular 18. gününde geldi. 2. yavru 18 günden daha kısa sürede geldi hatta.
2. kuluçkaya tekrar yatabilir. Sıkıntılı kısım zaten yavrular doğduktan sonra başlıyor.inşallah. ilk yavrudan sonra ne kadar korkuyorum anlatamam. Allah korusun olur da hiç yavru alamazsam kuluçka için beklemem gerekiyor mu? Boş kuluçka sonrası beklemeden yavru yapıyorlar ya o yüzden sormak istedim.
anladım. çok teşekkür ediyorum sorum olursa yazarım tekrar2. kuluçkaya tekrar yatabilir. Sıkıntılı kısım zaten yavrular doğduktan sonra başlıyor.
Sorun yok..bugün 18. gününü dolduran yumurtanın şekli şöyle
https://hizliresim.com/JYWqAR
durumu nasıl sorun var mı sizce?
inşallah teşekkür ederiminşallah yaşar