Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nerden katıldığımızı yazsak nasıl olur (isim soyisimde beraber)
Umut ARAS iatanbul 31 yasindayim mimarim hobi olarak kendi capimda amatör olarak üreticilik yapiyorum 3'ü cift muhabbet kusum olmak uzereye 7 adet kusum mevcut
Umut ARAS iatanbul 31 yasindayim mimarim hobi olarak kendi capimda amatör olarak üreticilik yapiyorum 3'ü cift muhabbet kusum olmak uzereye 7 adet kusum mevcut
Ahmet KÜÇÜKTAMER
37 yaşındayım
Osmaniye /Kadirli'de ikamet ediyorum
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde Memurum
hobi 4 çift muhabbet kuşum var. Üretmeye çalışıyorum daha başaramadım
Buğra Can Soyan
İstanbul yaş 26
Yıllar önce çapkın isminde bir muhabbet kuşumuz vardı o günden sonra da muhtelif zamanlarda evcil hayvanlarım oldu, son olarak aileye 2 gün önce bobiş adında bir yavru muhabbet kuşumuz katıldı ona daha iyi bir ebeveyn olmak adına foruma katıldım herkese selamlar
Merhaba Arkadaşlar
İsim: Melih
Tekirdağ
3 sene önce 13 yaşında kaybettiğim ŞERMİN adında bir muhabbet kuşum vardı . 3 sene aradan sonra 42 gün önce aldığım ve yeğenimin adını PAMUK koyduğu muhabbet kuşum var.
Serkan Han
Balıkesir / Altıeylül / Bahçelievler
Yaklaşık 10 takım , toplamda 40 adet kadar muhabbet kuşum var. uzun yıllar sonra yeniden üretime başladım. Yaklaşık 2 ay oldu.
Şahmar Mamişov.
Azerbaycanlıyım
15 Senedir İstanbulda Yaşıyorum.
Burdaki Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Allah Hepinizden Razı Olsun. Her Konuda Yardımcı Oluyorlar.
Şahmar Mamişov.
Azerbaycanlıyım
15 Senedir İstanbulda Yaşıyorum.
Burdaki Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Allah Hepinizden Razı Olsun. Her Konuda Yardımcı Oluyorlar.
Erdi
Yaş 27
Gemi kaptanı afrikada çalışmaktayım
Eezincan
Küçük yaşlardan itibaren besler dururum, şuan ufak bir erkek muhabbet kuşu mevcut namıdiğer çıtır, saygılar.