GözdeGB
Paylaşımcı Üye
Ne kadar zamanda kendine gelir grri eskisi gibi olut?Birşeyi yok gagasında çok ufak birşey sadece ondan bişey olmaz nasıl bakıyorduysanız aynen devam edin maşallahı var zamanında yetişmişsiniz
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sormayın valla kafesin içindeki kuşa bile zarar veriyor. Aldım dersimi tamamdırAnneyi salmayı bırakın artık bu iş böyle ya bazı kısıtlamalar koyacaksınız yada sonuçlarına katlanicaksiniz secim sizin gözde hanım baba yavrulara genelde zarar verir ama sizde anne tam bir cadı cıktı bence dişiyi salmayı bırakın artık
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet anne ya 6 dolu yumurtadan 3 sağlam brbek kaldı cidden korkuyorum. Umarım ölmezKıyamam tatlı oğlancığa merak etmeyin iyileşecek. Oksijenli su ile temizleyip terramycn sürün, zarar verici etkeni de ondan uzaklaştırın.(sanırım annesiymiş)
Ölmez inşallah şu durumda ölümcül bir şey yok zaten ama anneyi uzak tutun mutlaka.Evet anne ya 6 dolu yumurtadan 3 sağlam brbek kaldı cidden korkuyorum. Umarım ölmez
Yem yerken gözlemledim aspuru ağzına alığ evirip çeviriyor.abisi besliyor hala. Canlafndı uçıyor oraya burayaÖlmez inşallah şu durumda ölümcül bir şey yok zaten ama anneyi uzak tutun mutlaka.
SevindimYem yerken gözlemledim aspuru ağzına alığ evirip çeviriyor.abisi besliyor hala. Canlafndı uçıyor oraya buraya
Evet anne babayı mı ?Bence kesinlikle şu Salma işini bırakmalısınız sanırım ilk yavruyuda bundan dolayı kaybetmistiniz geçmiş olsun iyi olmasına sevindim
durumu normale dönmüş anne babayı da yavruları da salmayın gözde hanım mümkünse odalarını bile ayırın yavrularınız artık büyüyor kendi başlarına kalabilirler annenin saldırgan tavrı kıskançlıktan yavrular da büyüdüğüne göre artık ayrı kafes ayrı oda yapabilirsiniz onlar da artık yeni mubişlerEvet anne babayı mı ?Şuan böylelr
Öyle yapıcam. Yavrular zaten 1 ay daha kalacak bende daha sonra yeni yuvalaına gidecekler. Ayrı odaya alayımdurumu normale dönmüş anne babayı da yavruları da salmayın gözde hanım mümkünse odalarını bile ayırın yavrularınız artık büyüyor kendi başlarına kalabilirler annenin saldırgan tavrı kıskançlıktan yavrular da büyüdüğüne göre artık ayrı kafes ayrı oda yapabilirsiniz onlar da artık yeni mubişler
onlar için çok daha iyi olur daha önce de yazmıştım yavrular madem sahiplendirilecek eve ortama insana alışması için oturma odasında kalabilir anne babayı sakin bir odaya alın kendi hallerinde kalsınlarÖyle yapıcam. Yavrular zaten 1 ay daha kalacak bende daha sonra yeni yuvalaına gidecekler. Ayrı odaya alayım
Neden farkında değil ki hocam? Çok sinirleniyor yavrular öttükçe söyleniyo sanki dişi. Yabruların kafesini salona aldım.Normalde yuvalıktan uzaktaki yavruya zarar vermezler. Sizin dişi aşırı anaç. Ve büyüyen yavruların kendi yavrusu olduğunun farkında değil.