G Göksel KIRMIZIGÜL Yeni Üye Katılım 6 Ara 2016 Mesajlar 82 Tepkime puanı 11 13 Mar 2017 #1 Arkadaşlar dişi kuşumun dışkısında yediği yemler ara ara olduğu gibi çıkıyor nedenini anlayamadım kuşlarım çok iyi anlaşıyolardı şimdi ayırdım .
Arkadaşlar dişi kuşumun dışkısında yediği yemler ara ara olduğu gibi çıkıyor nedenini anlayamadım kuşlarım çok iyi anlaşıyolardı şimdi ayırdım .
Ahmtkul Yeni Üye Katılım 26 Mar 2017 Mesajlar 54 Tepkime puanı 7 9 Nis 2017 #2 Kuş kumu ver ve haftada 1 kez 7-8 damla sade soda damlat suyuna kardeş hazmını kolaylastirir.
G Göksel KIRMIZIGÜL Yeni Üye Katılım 6 Ara 2016 Mesajlar 82 Tepkime puanı 11 10 Nis 2017 #3 Ahmtkul' Alıntı: Kuş kumu ver ve haftada 1 kez 7-8 damla sade soda damlat suyuna kardeş hazmını kolaylastirir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim şimdi biraz düzeldi kuş kendini toparlıyor.
Ahmtkul' Alıntı: Kuş kumu ver ve haftada 1 kez 7-8 damla sade soda damlat suyuna kardeş hazmını kolaylastirir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim şimdi biraz düzeldi kuş kendini toparlıyor.