Sanırım beni tanımıyorsunuz Ercan Bey , ön yargılı bir şekilde imza da yazmış olduğum oyuna düştünüz , bu da sizin ne kadar dikkatli biri olduğunuzu gösteriyor. Ben allaha şükür bu pislik ortamından kurtuldum . 1 çiftten 7 ayda toplam 12 yavru aldım , ve çiftin yaşı max. 1.5 tu . hiç yavru alınamaz denilen tek tırnağı olmayan kuştan yavru aldım . Ve en önemlisi de ayrılan çiftin dişisinin altında 4 yumurta varken erkekle birleştirip 7 yumurtadan 5 yavru aldım .(Dişi 4 yumurtayı yapmadan 20 gün önce erkeğinden ayrılmıştır. ) Son dediğim olayı bugüne kadar yaşamış olan varsa çıksın ben üreticiyim desin.
Yani sonuç olarak ben üretimini de biliyorum hobisini de . Kimisi var bu canlılara mal gözüyle bakıp ondan gelecek 3-5 kuruş paranın hesabını yapar kimisi de bu işe gönül vermiştir yem parası çıksın yeter der. Üreticiler arasında ki farkı buradan da anlayabiliriz.
Kuş aleminden bu yüzden çıktım , kuşçuların hepsi tanımadığı biri hakkında bu kadar ön yargılı konuşabiliyor ve çok basit ayakta 10 yalan atabiliyor. Tanıdığım tüm üreticiler birbirlerini tutar ve diğerlerini dışlarlar ki her yerde bu böyle işte bu yüzden bu kuş alemi kadar pis bir alem yok . Son olarak işte bu yüzden kuşçuya kız verilmez.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:19 -->-> Daha önceki mesaj 09:16 --
Gaziantep te petshoplar da 25-35 liraya iri kuşlara sahip olabilirsiniz .
Tabi bu iri kuşların kaçı sağlıklıdır orası muamma.