Hangi sehirdesiniz acabaTeşekkürler. İnşallah
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi sehirdesiniz acabaTeşekkürler. İnşallah
Mamaya katacağım şimdi. Zorlada olsa yedirmeye çalışıcam .çok teşekkürlerToplu iğne başı kadar ilacı 3-4 damla suda eritip içirin. Eğer mama yapacaksanız mamayı az yapıp aynı oranda ilacı mamaya katın ki tamamını içmiş olsun.
RizHangi sehirdesiniz acaba
RizeHangi sehirdesiniz acaba
Benim hanımın memleketi rizenin eniştesi yim bende keşke yakın olsa idiniz de yardim edebilseydimRiz
Rize
Düşünmeniz yeter. TeşekkürlerBenim hanımın memleketi rizenin eniştesi yim bende keşke yakın olsa idiniz de yardim edebilseydim
Dün konu açmıştım. Halsiz kanatları düşük ve boğazına birşey takılmış gibi diye. Bu sabah düne oranla daha iyiydi ama çok kısa sürdü. Yine eski haline döndü.
Biterol ve multivitamin koydum suyuna bugün tavsiye üzerine. Fakat kuş hiç bir şekilde ne yem yiyor ne sudan içiyor. Hala çok halsiz tüylerşni kabatmış uyuyor sürekli. Elimle yedirmeye içirmeye teşvik ettim ama olmuyor hiç yanaşmıyor. Şimdi ne yapmam lazım hastalıktan değil açlıktan ölecek kuşum.
Veterinerede gittim kuşlarla ilgilenmiyoruz dediler.çok çaresiz kaldım ne yapmam gerek. İçmiyor ilacını
https://i.hizliresim.com/1Jzn0N.jpg bu şekilde duruyor dünden beri. Hala yem vs yemiyor. Ölcek mi kuşum hiç böyle iştahı kesilmemişti. İki ısırık muz aldı bıraktı
Her yolu deniyorum. Çokta bunaltmak istemiyorum dk başı yanına gidip. Teşekkürler tavsiyeniz içinİnşaallah iyileşecek siz tavsiye edilen şekilde ilacını verin yemini suyunu gerekirse kaba koyun kolay ulaşsın
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim inşaallah düzelirHer yolu deniyorum. Çokta bunaltmak istemiyorum dk başı yanına gidip. Teşekkürler tavsiyeniz için