Ne yapmam gerek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Deryasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızı da ayrı erkeği de ayrı çok seviyorum erkeğim çığrından çıktı ama sürekli tüneklere sürtünüyor pullara kusuyor onları geri yiyor kurlaşıyor tüm oyuncakları ile ona çözüm dikkatini dağıtmaktan başka bulamadım [emoji4] tüm oyuncaklarını söküncede kafesin tellerine yapışıp ciyak ciyak bağırıyor[emoji4][emoji4][emoji4][emoji23][emoji23] çaresiz kaldım[emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bişi sorabilirmiyim? Erkek konuşuyor diye anladım. Siz yanına dişi aldıktan sonra konuşmayı unuttu mu?

Şimdi erkeğe dişi alsam bir tane daha bu dişimde dursa ayrı kafeste dişiye buhran bunalım olur mu acaba?

Birde bu kızı verdiğimi düşünelim erkek uygun kızı nasıl bulacak acaba yada hemen kafesine yanına mı koyacağız yeni kızı

Dişi bi tuhaf davranıyor zaten hep mesela çok fazla volta atıyor kafeste yemliğindeki yemleri boşaltıyor sürekli olarak

Çözüm arıyorum ne yapacağım bilemiyorum ve üzülüyorum da kızıma bugün gidip kızı vermemiz gündemde son çare bişi yapabilirmiyim diye sormak istedim

Benim kızın halleri

Dişi stresli gibi. ( Kesin değil ) Eğer Kalabalık bir üretimhaneden çıkmışsa birden ortam değişikliği onu hırçınlaştırmış olabilir. Öncelikle yemine Şalgam tohumu katın umarım yer. Ayrıca Elma verin sık sık. Ve sularına Mutlaka Probiyotik katın. suda eriyen formunu alırsanız daha iyi. 10 gün kadar sonra sakinleşme olmazsa tekrar yazın. 7 aylık dişiler üreme erginliğine ulaşmış olurlar hatta bazen 6 aylıklar da erginleşir. Aynı kafeste durmaları şart değil. Belli bir süre ayrı kafeste tutun ama yakın olsunlar. Arada bir uçmasına izin verin ki enerjisini atabilsin. Dişi'nin dışkısını çekip paylaşırsanız daha iyi fikir ediniriz.

Son düzenleme:
Dişimi dün teslim ettim [emoji17] ne bir ses ne de dışkısını örnekleyebileceğim bir durum kalmadı malesef[emoji17] geçen hazirandan bu yana benimleydi 3 aylıktı aldığımda da gagasının üstünün renk değişikliği ekim ayından bu tarafa belirginleşmişti. İlk zamanlardan bu yana sürekli kafesin içinde yürüyordu sonra bu videodaki durum çıktı ortaya[emoji4] bazen tek bazen ikisini birden salıyorum hergün düzenli iki kez uçuruyordum bazen öğlene kadar hep açık kalıyorlardı ama kızın hırcınlığı hiç geçmedi[emoji17] asla ele alıştıramadım yemlik boşaltmayı bıraktıramadım her yeri sürekli kemiriyor yemliğinin tutunma yerini koparmıştı salıncağı atıyordu durmadan bağırıyordu [emoji4][emoji28]agrasifti nedense beni sevmedi galiba[emoji4]

Teslim ettim derken öldü mü ? Öyle canlı bir kuşun ölmemesi gerek. Eğer birine vermişseniz acele etmişsiniz derim çok güzel bir kuştu. Dediğim diyeti uygulasaydınız hayvan düzelirdi büyük ihtimal.

Teslim ettim derken öldü mü ? Öyle canlı bir kuşun ölmemesi gerek. Eğer birine vermişseniz acele etmişsiniz derim çok güzel bir kuştu. Dediğim diyeti uygulasaydınız hayvan düzelirdi büyük ihtimal.

Yok ölmedi dün geri verdim kuşçuya kızımı. Acele mi etmişim[emoji17] ama daha önceki yazışmaları okumuşmuydunuz Selçuk bey erkekte kızda birbirine zarar veriyor olunca erkeğimde çıldırmış gibi kurlaşıyor olunca başka bi dişi alalım diye düşündük[emoji848]

Benim erkeğin günlük hali çıldırmış hallerinde bizim müdehalemizde yetersiz kalıyor kanatlarını falan açıp çiyak çiyak sürtünüyor tüneğe[emoji15] burada kızı üç hafta sonra yanına salmıştık önce kız erkeği bi hırpaladı sonra o göründüğü gibi kendi haline erkekte göründüğü gibi delirmiş halde.

Yok ölmedi dün geri verdim kuşçuya kızımı. Acele mi etmişim[emoji17] ama daha önceki yazışmaları okumuşmuydunuz Selçuk bey erkekte kızda birbirine zarar veriyor olunca erkeğimde çıldırmış gibi kurlaşıyor olunca başka bi dişi alalım diye düşündük[emoji848]

Evet konuyu takip ediyordum. Çok aceleci olmamak gerek bu gibi durumlarda. Kuş güzeldi çünkü. Ama çok da önemli değil hayırlısı diyelim.

2a3a005d82bcf073d99f93db34b128a6.jpg

Malum bizim fışfışa uyum sağlayabildiği bi kız arayışındaydık ve maalesef olmadı bendeki dişiyi vermiştim bi dişi verdi bize kuşcumuz sonra o da olmadı başka bi dişi aldık o da olmadı en son tüm dişileri teslim ettim ve fışfışım şimdi yalnız. Acaba bu yalnızlık onu dişilerle olduktan sonra etkiler mi merak etmekteyim. Birde gagasındaki bu soyulmaya benzer şey neden olur bi hastalık mı dersiniz?
dişi kuşlar sonrasında yalnız kuşumun keyfi yerinde gibi ama [emoji4]

Mantar gibi duruyor. Bolca vazelin sürün beyaz görünen yerlere. Mantarları boğarak yokedecektir. Burun deliğine gelmemesi için dikkatli olun.

Son düzenleme:
Geri