Dal darı, yulaf, aspur ağırlıklı tohum ve mama verebilirsinizNe versek eski kilosuna kavusur lutfen soyleyin yumurta hasladim onu verxem simdi
Dal darı, yulaf, aspur ağırlıklı tohum ve mama verebilirsinizNe versek eski kilosuna kavusur lutfen soyleyin yumurta hasladim onu verxem simdi
Dal darı, yulaf, aspur ağırlıklı tohum ve m
cok az yemek yiyolar cok zayıfladılar petshoplarda yavru maması görmüştüm toz ondan alıp elle besleme sırıngassı ile beslemeye başlayımı cok kilo kaybetiler bi süre öyle beslesem daha iyi olmazlarmıDal darı, yulaf, aspur ağırlıklı tohum ve mama verebilirsiniz
Hastaysa beslemeniz iyi olur. Hasta değilse kendi kendine beslenmesi daha iyi olur. Bir süreliğine beslemek istiyorsanız besleyin.cok az yemek yiyolar cok zayıfladılar petshoplarda yavru maması görmüştüm toz ondan alıp elle besleme sırıngassı ile beslemeye başlayımı cok kilo kaybetiler bi süre öyle beslesem daha iyi olmazlarmı
Elle beslemede ishal olurmu hayvan ikisininde diskisi ayni gorunuyor toz mama yaparken baska bisi eklemelimiydimHastaysa beslemeniz iyi olur. Hasta değilse kendi kendine beslenmesi daha iyi olur. Bir süreliğine beslemek istiyorsanız besleyin.
toz mama yı yaparken içine ishal için ne ekleye bilirimElle beslemede ishal olurmu hayvan ikisininde diskisi ayni gorunuyor toz mama yaparken baska bisi eklemelimiydim
Probiyotik varsa ekleyebilirsiniz. Yine gervit varsa bir damla ekleyintoz mama yı yaparken içine ishal için ne ekleye bilirim
sularına probiyotik eklemiştim tazeledim sularını şimdi mamaları için ekleyimi bi zararı olurmuProbiyotik varsa ekleyebilirsiniz. Yine gervit varsa bir damla ekleyin
patates ve yumurta ile cıvık mama yapsam yetişkin kuş için daha mı iyi olurProbiyotik varsa ekleyebilirsiniz. Yine gervit varsa bir damla ekleyin
Zararı olmaz az miktarda karıştırabilirsiniz.sularına probiyotik eklemiştim tazeledim sularını şimdi mamaları için ekleyimi bi zararı olurmu
Â21 olmasi lazim ondan aldim toz mama ama diskilari cok ishal oldu ikisininde ayni o yuzden ishal icin bisi yapmak istiyorum dediginiz sekilde yapsam yetiskin oldukalri icin daha mi iyi olur toz mama dan mı yoksa dediginiz mamayi yapipmi vereyimElle besliyorsanız haşlanmış yumurta sarısını mısır unu ve biraz su ile muhallebi kıvamına getirin. Öyle verin.
Zararı olmaz az miktarda karıştırabilirsiniz.
Yetişkin kuş için hazır mama varsa onu kullanın. Benim dediğim acil durumlar için. Haşlanmış patates, dal darı vs yiyorsalar onları da verinÂ21 olmasi lazim ondan aldim toz mama ama diskilari cok ishal oldu ikisininde ayni o yuzden ishal icin bisi yapmak istiyorum dediginiz sekilde yapsam yetiskin oldukalri icin daha mi iyi olur toz mama dan mı yoksa dediginiz mamayi yapipmi vereyim
Suan mecburen vermem gerekiyor diye dusunuyorum yemek yemiyolar gucsuz duserler diye oarinleini doyuaya calisiyorumYetişkin kuş için hazır mama varsa onu kullanın. Benim dediğim acil durumlar için. Haşlanmış patates, dal darı vs yiyorsalar onları da verin
Etrafini kapatiyorum assadan acik kaliyor kafes en ust tunekde durdukleri icin en uste sicak su torbasi koyuyorum toz maamya probiyotik damlatim1 damla 4ml cizgiye kadar verdim kafeste yemleri ve daldarı var yemekten dustuler o yuzden elle besliyorum acliktan gucsuz dusmesinler diye ekxtra ne yapabilirim bilmiyorumselam. hazır toz mama veriyorsanız ishal olmaları normal. elle beslenen tüm kuşlarda görülür. ayrıca kuşları sıcak tutmaya çalışın. (mesela kafesin bir tarafı açık kalacak şekilde havlu ile sarabilirsiniz. have değişikliği olmamasına özen gösterin.
iki gün önce sirkeli su ile iç dış sildim az yiyolar gasliba yine daldarı çöpü ve yem verirken ağzından bi tane yem çıkmıştıEvet, elle besleyin 1 kaç güne güçlerini kazanır yem yemeye başlarlar. kafes içini dışını iyice temizleyin. çünkü ilk tedavi yaşadıkları yeri ve çevre koşullarını iyileştirmekle başlar.
sindiremiyor olabilir. kuş kumu verirseniz sindirimini kolaylaştırır. ama ilk önce siz elle beslemeye devam edin güçlerini toplasınlar.
elle beslemeden önce cok fazla mineral blok yiyolardı sonra zayıfladıkları için elle beslemye başladım blok larıda aldım kafestensindiremiyor olabilir. kuş kumu verirseniz sindirimini kolaylaştırır. ama ilk önce siz elle beslemeye devam edin güçlerini toplasınlar.