Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Virüs caizdir ve çok mübarek birşeydir Şaka bir yana en kısa zamanda sorunu halledeceğiz, yaşanan sorundan ve gecikmeden dolayı lütfen kusurumuza bakmayın. Ayrıca şuan varolan virüsün bilgisayarlarınıza bulaşma riski asla bulunmamaktadır.
Virüs caizdir ve çok mübarek birşeydir Şaka bir yana en kısa zamanda sorunu halledeceğiz, yaşanan sorundan ve gecikmeden dolayı lütfen kusurumuza bakmayın. Ayrıca şuan varolan virüsün bilgisayarlarınıza bulaşma riski asla bulunmamaktadır.
Exploit (tr.wikipedia.org/wiki/Exploit) kullanıyorlar, ziyaretçi siteye girdiği anda bulaşır bu virüs ve hatta saatler önce benim bilgisayarımada bulaştı ama anti virüs programım sağ olsun zarar görmedi bilgisayarım.
ben karspersky total pure 3.0 kullanıyorum orjinal lisanslı siteye her girdiğim de kırmızı ama uyarı sayfasına yönlendiriyor zararlı site olarak göstermekde ve alta bildirim kutusunda ise indirme kaspersky tarafından engellen di bir şeylervar yaklaşık 2 aydır her girdiğimde Bu uyarı ve ikazlari almaktayım demekki sizdede aynı sıkıntı var umarım bir an önce düzelir
[MENTION=1]Muhammet ÇELİK[/MENTION] dediğim gibi biladerim siteyi 4.2.0 versiyonuna taşıttıralım bir ara fırsat bulalım da, link yönlendirmeleri Googleden gelecek olanlar için hiçbir değişiklik olmaz. Güzel de bir tema sağlayalım, tamamdır
sorun halen devam ediyor. giriş yaptığımda emin misiniz diyor üzerine birde halen gözümün önünde "saldırı sitesi olarak bildirilmiş !" yazıyor giriş yaptığımda da bazen çıkış yapmadan siteden atıyor beni
Sitemizdeki sorunu dün itibariyle işin uzmanı teknik yetkiliye bildirdik Allah nasip ederse en kısa zamanda sorunu giderecektir. Yaşanan sıkıntıdan ve gecikmeden dolayı kusurumuza bakmayınız. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.
Sorun giderildiğinde gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
Konuyu hortlatiyorum. Bugün is yeri bilgisayarimdan siteye girmek istediğimde arkadaşın bahsettiği siteye yönlendirdi ve sonrasında da bilgisayar virüs uyarısı verdi.
IT arayarak hemen bilgisayarımdaki data kablosunu çıkarmam gerektiğini söyledi. Yarin teknik servis gelerek bilgisayara format atacak.
Tevfik kardeşim bu sorunu giderebilecek birisini buldu. Bakalım kendisiyle görüşüp %100 sorunu giderip gideremeyeceği hakkında detaylı bilgi alacağım. Bu öyle kötü bir sorun ki vBulletin uzmanları dahi bir türlü yıllardır çözüm bulamıyorlar.