hahahaha olur ben onlara olede seslenırım 2 ısımlerı olurgöbek adlarını barim şakirle renan koy hahaha![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
hahahaha olur ben onlara olede seslenırım 2 ısımlerı olurgöbek adlarını barim şakirle renan koy hahaha![]()
hahaha güldüm yinegöbek adlarını barim şakirle renan koy hahaha![]()
hahahahaha sakır ya goldurdun sabah sabahbenimki bi çıkartsa eski futbolcular gibi bile koyarım yavru sayısına göre
büyük ömer küçük ömer büyük renan küçük renan junior ömer/renanisimleri ömer ve renan olacak sadece
![]()
alemsin vallahi şakir resmen kahkaha atım kahvede adamlar bana bakıyo hepsi deli sanıyola beni sanırım.benimki bi çıkartsa eski futbolcular gibi bile koyarım yavru sayısına göre
büyük ömer küçük ömer büyük renan küçük renan junior ömer/renanisimleri ömer ve renan olacak sadece
![]()
hahahahha vallahı ya depodada bızımkıler dıo noluor dıealemsin vallahi şakir resmen kahkaha atım kahvede adamlar bana bakıyo hepsi deli sanıyola beni sanırım.![]()
Allah korusun bısı olmaz cakdırmasen yine kahvedesin. ben iş yerimde gülüyorum işimden olucam sizin yüzünüzden![]()
mevlüt kandiliniz bübarek olsun bu arada şakir sen fazla gülme bizim yüzümüzden işinden olma sakın..iyi yaa sabah sabah iyi geldiniz valla..![]()
son durum ne şakir dişi kemiriyomu yeni yuvayı ilgi varmısağolasın renan. sizlerinde kandili mübarek olsun.
hiç bir sıkıntı çıkmadı. eskisi ile nasılsa yenisiylede aynı. ben içine girdiğini görmedim ama içinde 1-2 tane tüyü var. demekki girmiş. zaten hayvan ne yaparsa ben yokken yapıyor uyuz oluyorum![]()
demekki senin kuşlar evde kimse yokken daha rahat hisediyolar bitane kamera koy akşama gelince izlersinhiç bir sıkıntı çıkmadı. eskisi ile nasılsa yenisiylede aynı. ben içine girdiğini görmedim ama içinde 1-2 tane tüyü var. demekki girmiş. zaten hayvan ne yaparsa ben yokken yapıyor uyuz oluyorum![]()
aynen sıkısdırım dedımkandilinizi kutlarım ama parantez içinde de kuşlarla ilgili mesajımı sıkıştırırım diyosun yaniiyi iyi besliyor işte anne bakıcı güzel. benim dişide öyleymiş o yem karışımı yapan bizim fabrikadaki abiden aldım onu. bulup bulabileceğin en mülayim, sakin, bakıcı anaç kuşlardan biri dedi bana verirken. senin hanım senden meraklı yahu
![]()
cok guzel bısıymıs bendemı alsam napsam aklım kalıyoraynen cep telefonu ile bağlanabileceğin kameralar var. naklen canlı yayın izleyebiliyorsun sanırım 80-90 tl filandı. evinde wireless varsa. İP camera diye geçiyor. ben güzenlik amaçlı kullanıyorum haraket algıladığında e-mail gönderiyor bende bulunduğum noktadan eve canlı bağlanıp izliyorum. aşağıda linkini paylaştığım tarz bişey. ben çin'den aldım aliexpresten 80 tl ye şimdi baktım burda fiyat biraz daha yüksekmiş. 360 derece döndürebiliyorsunda sağı solu yukarıyı aşağıyı izleyebiliyorsun. tek sıkıntısı zoom yapamıyorsun okadar
http://www.hepsiburada.com/kingboss...ik-kamerasi-p-BDINDPLS61779?magaza=Smartsepet