Eski nt cilerden misin yoksa
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23][emoji1787]
üniversite yıllarında oynuyorduk işte. NT olsun, aoe olsun. neler neler
Eski nt cilerden misin yoksa
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23][emoji1787]
üniversite yıllarında oynuyorduk işte. NT olsun, aoe olsun. neler neler
erkek dişi.Ekli dosyayı görüntüle 30186 Ekli dosyayı görüntüle 30187 cinsiyetleri nedir?
Masallaherkek dişi.
son resim erkek
bakuş beslenmez yasak.besleyen varsa da göstermez heralde ihbar edildiği takdirde başı ağrır.İyi akşamlar dilerim. Evde baykuş besleyen var mı
bende beslemek istiyordum eskiden ama yasakmış.en çok beslemek istediğim hayvanlardan bir harry potterdaki gibi bir tane.Yasak olduğunu bilmiyordum :O Kötüymüş. Tatlı canlılar.
Sessiz forum pek neşesi yoknasıl gidiyor gençler uzun zamandır giremedim
Kesinlikle benim kafamda da o cinslerden vardıbende beslemek istiyordum eskiden ama yasakmış.en çok beslemek istediğim hayvanlardan bir harry potterdaki gibi bir tane.
bal kuş için iyi olmaz.kızıştırmak için havuç verebilirsiniz.Arkadaşlar Ben Kuşlarımı Kızıştırmak İçin Bal Kullanmayı Düşünüyorumda Acaba Suyuna mı Karıştırıp Vermeliyim Yoksa Yemine Damlatıp Homojen Olarak Karıştırsamda Olur mu Birde Yemine Karıştırsam Olursa Ölçek Olarak Nasıl Yapmalıyım Fazlası Kuşu Zehirlermi
1 litreye 1 çay kaşığıArkadaşlar Ben Kuşlarımı Kızıştırmak İçin Bal Kullanmayı Düşünüyorumda Acaba Suyuna mı Karıştırıp Vermeliyim Yoksa Yemine Damlatıp Homojen Olarak Karıştırsamda Olur mu Birde Yemine Karıştırsam Olursa Ölçek Olarak Nasıl Yapmalıyım Fazlası Kuşu Zehirlermi