Taha Şenkal
Meraklı Üye
Sevda papağanımı ömrümü yedi ömrümü cıyk coyk öter alışmaz insana gözünün içine bakarsın şışışık diye bağırır kafesin kapısını açık unutunca gece olana kadar girmez kafese her yeri batırır bütün çekirdek kabuklarını kafesin dışına fıydırır tanıdık bir petshop tarafından yavru diye kandırıldım o alışmayınca Muhabbet kuşu da aldım ayrı odalarda baktım 1 yaşında yok tahminen 10 aylık çok iyi anlaşıyoruz 39 kelime öğrettim şimdiden sabrı öğrenmiştim Sevda papağanından ama muhabbet kuşuda Sevda gibi ötüyor o ayrı ondan öğrendi Muhabbet kuşu ötüşü nedir bilmiyor hayvancağız
welcomeMERHABA
THANK YOUwelcome
sizde kaç kuş var?THANK YOU
Valla Benimki eşşek kadardı alıştıramadım çünkü büyüktü aldığımda isteyen bi abla vardı bende ona verdimmesajınızı yeni gördüm, sevda papağanını nasıl eğitmek lazım??? en merak ettiğim bu. elime alıp seviyorum, uslu uslu duruyor, aaa bir bakıyorum ki elime pislemiş sonra ilk fırsatta kaçmaya çalışıyor... benim muhabbetlerimle çok iyi anlaşıyor, hatta erkek muhabbetin kafesine koyduğumda erkek buna çiftleşmek için saldırdı, gaga falan vurmadı yani üstüne çıkmaya çalıştı, çıkardım kafesten. elimi hiç ısırmıyor, sizinki de öyle mi? muhabbetler hep ısırıyor o nedenle acaba genel bir şey mi yoksa benimkisi mi uslu merak ediyorum. sesi için aldım ben, tüm mahalleyi inletiyor
o abla eğitebilmiş mi bari?Valla Benimki eşşek kadardı alıştıramadım çünkü büyüktü aldığımda isteyen bi abla vardı bende ona verdim
maalesef bilerek aldı zaten evde ses olsun öyle uçsun falan kafese kendi giriyor Allah tano abla eğitebilmiş mi bari?
sevda papağanı duvara çarpınca fena oluyor, ben bırakamıyorum o yüzdenmaalesef bilerek aldı zaten evde ses olsun öyle uçsun falan kafese kendi giriyor Allah tan
Bizimki hiç çarpmadı ele hiç gelmedi genel de tül tepesinde avizede dolap tepelerinde gezerdi ama konuşmuyorlarda yani konuşan var ama çok Zor nasıl öğretmeye çalıştıysam aynıçaba ile muhabbet kuşuma 8 ayda 39 keliöe öğrettimsevda papağanı duvara çarpınca fena oluyor, ben bırakamıyorum o yüzden
sevda papağanları öyleymiş ya ama çok şirinler o da ayrı bir durumBizimki hiç çarpmadı ele hiç gelmedi genel de tül tepesinde avizede dolap tepelerinde gezerdi ama konuşmuyorlarda yani konuşan var ama çok Zor nasıl öğretmeye çalıştıysam aynıçaba ile muhabbet kuşuma 8 ayda 39 keliöe öğrettim
Evet çok tatlı uyuyorlarsevda papağanları öyleymiş ya ama çok şirinler o da ayrı bir durum
Evet çok tatlı uyuyorlar
Sonunda kuslati catiya taşıyabildim görselleri suraya bırakıyorum [emoji116]
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23]
merhaba iyi bayramlarMerhaba