Kediyi aldım bugun 4.günümüz gayet iyiyiz aldığım kedı tüylü deıl ole sokak kedisi sahiplendim çok uysal akıllı sevecen oyuncu Rabbim ömür verdikçe yanımızda olucak inşallah
Muhabbetleri çok özluorum ama gerçekten satmasam suan bi çok kus daha ölmüş olurdu oda rutubetli yeterince havalanmıordu bu havalarda boyleyse 1ay sonrası hayvanlara bıle bıle eziyet ölümlerini izlemek olurdu suan gittikleri yer güzel inşallah omurlerı uzun olur gercekden çok özluorum çarem olsa vermezdim ama çok kus öldü 1hafta içinde ondan oncesındede yine 10kus gitmişti ozaman dedım daha ölmez dikkat ettım herseylerine ama bi süre sonra yine yavrularla beraber 13 14 Kuş ölünce anladım bırakmam gerektiğini kendi ısteklerım hobim onların hayatından degerli deıldı
Fiyat olarak 11 takım 9 takımı doluydu yumurta yavrulu 7 tane yeme dusmus yavru 15kg a yakın yem 1 adet 2 katlı kafes 1 adet 3 katlı kafes 1 adet 4 katlı kafes 1 adet 5 katlı kafes 1 adet tekli kafes 1 adet cifthane 1 adet salma kafes ıvır zıvırlarla 1900e verdim zararına verdim aslında takım olarak satsam cok daha yüksek fiyata gidicekdı ama kısmet alan hayrını görür inşallah
Alta kedinin resmınıde koyuyorum fikirlerinizi alalım
Yaklaşık 2 buçuk aylık suan aşı karnemız var
vıdeosuda var yukleyınce atarım sızde durumlar nası ?