Budgyowner
Paylaşımcı Üye
Maşallah cok guzel kan varmışiyiki beklemıssın
kaç kez değiştir dediler, obez dediler
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Maşallah cok guzel kan varmışiyiki beklemıssın
Aynen öyle sabreden dervis muradına ermiş bu ıs sabır işikaç kez değiştir dediler, obez dedilernasip işte, varsa hakkında güzel birşey seni buluyor yoksa da elinden kayıp gidiyor...
Sesli güldüm valla kardeşim olay folluk da değil o zaman sende senin kuşlarında bu parazit var ense damlası kullan 10 gün ara ile iki k3re sonra bir şeyi kalmazfolluklu yuvalıkta bit vardı, folluksuz taktım![]()
Amin amin inşaallah kardeşim sağolasın hayırlısıyla inşaallah [emoji4]Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim Rabbim kımseyı darda koymaz yeterkı şükredelim
MAŞALLAH buarada en kısa zamanda yumurta haberinı beklıoruz 4 gözle![]()
Amin inşaallah [emoji4]Hadi maşallah ikinizede allah yardımcın olsun
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin kardeşim sende sağolAmin amin inşaallah kardeşim sağolasın hayırlısıyla inşaallah [emoji4]
Sesli güldüm valla kardeşim olay folluk da değil o zaman sende senin kuşlarında bu parazit var ense damlası kullan 10 gün ara ile iki k3re sonra bir şeyi kalmaz
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle sabreden dervis muradına ermiş bu ıs sabır işiMaşallah
Kuşları mı azaltıorsun ben de bazen dusunuom 10 takım yetıskın 5takım yavru bırakıp kalanları satayım ama ıcım el vermıor bakalım zaman ne göstericeko çifti bırakacağım bir de kırmızı göz yavrularını, geri kalanını dağıtacağım![]()
Benim gibi yap başkan tek kafes cok kus'Kuşları mı azaltıorsun ben de bazen dusunuom 10 takım yetıskın 5takım yavru bırakıp kalanları satayım ama ıcım el vermıor bakalım zaman ne göstericek
Benim 5 yavru yeme dusuren dişinin yavrular daha ufakken bit gördüm kuşların vücutları uretıor nekadar ılaclasakda veterınerden vılmectın alıp enseye damlatıcaksın bende alıcam haftaya birde yuvayı komple folluk dahıl once camasır suyuyla yıkayıp durulıcaksın sonra elma sirkeli su ıle yıkıcaksın ama iyice durula sonra kurut yuvaya bit tozu al follugun altına dök bendede yok bende alıcam haftaya + olarak yuvaya bıt sıpreyi ve elma sirkeli su sık kuşların ustunede yavrulara sadece az miktar sirke anaçlara sırke + sıprey kafes tellerini iyice sirkeyle sil kafes altlıgını tunek yemlık ve sulukları sirkeli suda yıka inşallah bit falan kalmazvalla bit ilacı sıkıyorum az önce baktım yine yuvada tabanda tavanda bir sürü böcek var, hava çok sıcak kuşların yarısını balkona çıkardım, yumurtadaki dişiyle yavrulu dişi duruyor, böcekler kırmızı kahverengi siyah çeşit çeşit, ilaç sıkmaktan zehirlenecekler diye korkuyorum ya da ben öleceğim![]()
Kafes sıkıntısı deıl yer çokda bılmıorum kardeşim evde bu kadar kus fazla ailemde biraz azalt dior düşünüyorum zaman ne gösterir bi anda satabılırımde bellı olmaz bakalımBenim gibi yap başkan tek kafes cok kus'
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bende ondan azalltim gerek yok ama şu lutinoalara dokuma.yaziktrKafes sıkıntısı deıl yer çokda bılmıorum kardeşim evde bu kadar kus fazla ailemde biraz azalt dior düşünüyorum zaman ne gösterir bi anda satabılırımde bellı olmaz bakalım
Yok onları hayatta satmam belki hiç kus satmam suan dusunuorum zaman lazım anlık karar verip sonra pısman olup üzülmek istemiyorum zaten bundan sonra çıkan yavruları satıcam elimdeki yavruların çoğunuda satıcam sadece çok beğendiğim kuşları ayırıcam kus cok olunca sıkıntıda çok oluoAynen bende ondan azalltim gerek yok ama şu lutinoalara dokuma.yaziktr
9 oldu bu bende bı ilk rekora koşuyor resmenYok onları hayatta satmam belki hiç kus satmam suan dusunuorum zaman lazım anlık karar verip sonra pısman olup üzülmek istemiyorum zaten bundan sonra çıkan yavruları satıcam elimdeki yavruların çoğunuda satıcam sadece çok beğendiğim kuşları ayırıcam kus cok olunca sıkıntıda çok oluo
9.cuda geldi9 oldu bu bende bı ilk rekora koşuyor resmen
Kuşları mı azaltıorsun ben de bazen dusunuom 10 takım yetıskın 5takım yavru bırakıp kalanları satayım ama ıcım el vermıor bakalım zaman ne göstericek
Benim 5 yavru yeme dusuren dişinin yavrular daha ufakken bit gördüm kuşların vücutları uretıor nekadar ılaclasakda veterınerden vılmectın alıp enseye damlatıcaksın bende alıcam haftaya birde yuvayı komple folluk dahıl once camasır suyuyla yıkayıp durulıcaksın sonra elma sirkeli su ıle yıkıcaksın ama iyice durula sonra kurut yuvaya bit tozu al follugun altına dök bendede yok bende alıcam haftaya + olarak yuvaya bıt sıpreyi ve elma sirkeli su sık kuşların ustunede yavrulara sadece az miktar sirke anaçlara sırke + sıprey kafes tellerini iyice sirkeyle sil kafes altlıgını tunek yemlık ve sulukları sirkeli suda yıka inşallah bit falan kalmaz