Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
tabi canım nekadar çok olursa okadar iyi de hani hiç olmamasından iyidir 1 tane en azından tecrube etmiş oluruz
yanı ole ama ılk kulucka ıcın 2 3 yavru yeter anne tecrube kazansın bende ole bıde ılk kuluckada az yavru bakarsa az zorlanır dıye ben 2 3 yavru yeter dıorum 1 az 3 ıdealtabi canım nekadar çok olursa okadar iyi de hani hiç olmamasından iyidir 1 tane en azından tecrube etmiş oluruz
valla bende hayal edıom bole bı yer keske ımkanımız olsa bızde komurluk varda fare var ve pıslık ıcınde catı da kapalı ama cok alcak kus beslencek gıbı dıl ve pıs yanı sole guzel bı alanım olsa ben kusa yatırım yapardım bole doldururdumimkanım olsa kocaman bir salma yapar içerisini kuşla doldururdum. Şöyle birşey yani. Müsait yerin olacak yapacaksın.. kuşlar köpekler akvaryumlar falan filan
evım bahcelı olsa zaten yapardım parası umrumda olmazdıda ısde olmayınca olmuyor ama gene odaları temız derlı toplu aynı olmasada resme yakın sayılırvalla çatı arası bodrum kat filan değil. böyle resimdeki gibi bahçeli evin olacak bahçesinde bir yeri kapatacaksın orası senin derli toplu ışıl ışıl hobi alanın olacak.. çok para lazım
evet cekıcem evde dılım sımdı ısden cıkıcam eve varınca cekerım yada once hafta sonu odayı ııce duzenleyıp atarım resım bakalımaa resim çekecektin
masallah vallahı super bı essınızDersim az olduğu için ders programını ayarladım, öğleden sonram boş, oğlumu okuldan aldım(oğlum 3 yaşında, anaokulu da), eve getirdim, karnını doyurdum, oyunlar oynadım, uyuttum. Bütün bunlar çiçeklerden daha değerli. Kaç erkek yapar bunu
evet ben aldım 2 tane gul yol ustunden cıcekcıden aldım 20 tl tuttu ama olsun esıme verdımde benım esım cok romantık bı ınsan dıl bıde devamlı aldım ıcın ole asırı bı sevınmedı tesekkur eddı sadece ama olsn oda yeter ufak bı gulucuk acdı ya suratındaömer sen eve gitmişsindir aldınmı çiçeğini? renanı merak ediyorum nasıl olacak önce maydanoz
hahahahah sıze vurun dedık sız olduruyorsunuzBen çiçek alınca işi abartıyorum, hanım da o parayı bana verseydin, bi çeyrek altın alırdım diyo
tmm hayırlı aksamlar sakırım yarın gorusuruz kardesımçelenk yaptırın demedim hehe neyse tabiki siz bilirsiniz
bende ayda bir filan alırım olsun 2saniye gönlü olsun mesaim bitti benim çıkıyorum arkadaşlar.