MaşallahBu takımda 6 yumurta var hepsi dolu ilk kulucka ilk yumurta 19 gunluk çatlamış yumurta ufak ufak 2 güne oda cıkar İnşallah artık 21de.gunde cıkıorlar ogune kadar beklıorum müdahale etmıorum 21.günden önce Maşallah beklemeye devam
Ömer özenirdirdin albino il df yi verip lutino takım aldım bende ikiside kırmızı gözLutıno cıft çok sağol
Merakla beklediğim bir takım olacak inşallah kısa sürede çiftleşir de gelişmeleri paylaşırımLutino lutino takımda, yavrular nasıl çıkacaktır?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim zaten burdaki amacımız fantezi hangi renknyavru gelecek nasıl olacak bunları görmek özellikle benim amacım bu takımdan alacağım erkek yavruları iri albino yada lutino kanından gelen dişilerle çiftleştirmek ve gelecek yavruları görmek [emoji3][emoji16]Okuduğum kadarıyla erkekler ino kan taşıyıcısı oluyormuş. İno erkek ve sarı kafalı bir dişi daha renkli yavrular verir diye düşünüyorum. Yani hem ino hem 7 kuşaktan aldığı renkleri.
İno ino eşleşmesinde yavrular küçülüyormuş. Bundan dolayı saf ino kanı elde etmek haricinde bence biraz fantazi. Umarım kısa zamanda yavruları görürüz.
Çok sağol kardeşimMaşallah
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah hayırlı olsun bende lutıno albıno df falan var hepsinden almaya çalıştım başta albıno erkekde var kırmızı göz sevdalısıyım O yuzden ozellıkle topladım benim 1takımda df yavru var full beyaz suanlık inşallah öyle kalırÖmer özenirdirdin albino il df yi verip lutino takım aldım bende ikiside kırmızı göz
Deniz 'in ikinci yavrusu da cıktı
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuduğum kadarıyla erkekler ino kan taşıyıcısı oluyormuş. İno erkek ve sarı kafalı bir dişi daha renkli yavrular verir diye düşünüyorum. Yani hem ino hem 7 kuşaktan aldığı renkleri.
İno ino eşleşmesinde yavrular küçülüyormuş. Bundan dolayı saf ino kanı elde etmek haricinde bence biraz fantazi. Umarım kısa zamanda yavruları görürüz.
Bende de 2 tane df beyaz yavru var yenintakimlarda beyaz kan yapicam bendeMaşallah hayırlı olsun bende lutıno albıno df falan var hepsinden almaya çalıştım başta albıno erkekde var kırmızı göz sevdalısıyım O yuzden ozellıkle topladım benim 1takımda df yavru var full beyaz suanlık inşallah öyle kalır
Maşallah o siyah göz de çirkin ördek yavrusu gibi bir tane olsun yuvadaMaşallah 5. Yavruda sabah çıkmış kırmızı göz buda 5 kırmızı 1 siyahla bitirdik şimdi sıra buyumelerını beklemekde
2.bakışta farkettim [emoji1][emoji1]
Ne yaparsan yap aşk ile yap [emoji2][emoji2][emoji2][emoji172]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.bakışta farkettim [emoji1][emoji1]
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji1][emoji1] maşaallah diyeyim ömrü uzun olsun milkanınSizin kuşunuz böyle yapıyor muuu [emoji2][emoji2][emoji2] bakın bu şapşik yapmıştı -Milka [emoji171]
Valla son nokta bu olsa gerek aşk da son nokta [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji23][emoji3][emoji23][emoji3]
Ne yaparsan yap aşk ile yap [emoji2][emoji2][emoji2][emoji172]
Bende albıno erkek dışı lutıno dışı erkek df sarı erkek var bide df beyaz olsa tamamBende de 2 tane df beyaz yavru var yenintakimlarda beyaz kan yapicam bende
Haha aynen o araya kaynadıMaşallah o siyah göz de çirkin ördek yavrusu gibi bir tane olsun yuvada