Kardeş, fotoğraftaki kuş maşallah kalem gibi Ekli dosyayı görüntüle 6195 bir tane de bende yetişiyor bakalım nasıl olacak tüyleri tamamlaninca
Oo masallah cıdden kalem gıbı allah nazarlardan saklasın
Kardeş, fotoğraftaki kuş maşallah kalem gibi Ekli dosyayı görüntüle 6195 bir tane de bende yetişiyor bakalım nasıl olacak tüyleri tamamlaninca
Hahah Doğrudur üstadım.
Paylaştığınız fotograftaki dişi yerli/çek bir kuş. Aslında bu renkler öyle aman aman bi' renk değil, bulursunuz.
Ve bu tarz istiyorsanız @Cihan AYTAN ustamın elinde varsa yavru rainbowlarından tavsiye ederim. Hem kaliteli kuşlar, hem güzel renklerini bulabilirsiniz.
Cihan ustamızın açtığı konularda kuşlarından bazıları mesela;
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/rainbow-budgies-cihan-aytan.43211/
Cihan arkadas pendıkte oturuyor sanırım bende anadolu yakası maltepe / cevizlide oturuyorum yakın sayılırız yavru varmıdır acaba elınde ?
Ailemde sulalemde 1 tane bile içen yok 19 yıldır paketini bile ellemedim .Bu nasıl bır yorumdur boyle ne demek sıgara ıcenler ınsallah olur? aılenızde hıcmı sıgara ıcenler yok ?
Dünya içmeyenlere kalsın, sorun yok ustam. Gereksiz yorumunuz için de teşekkürler.
İzmirden selamlar yardımınızı istiycektim umarım yersiz olmamıştır. Resimdeki gri olan kuşumun ayağında hafif pullanma var mantar olmasından şüphelendim sizlere sormak istedim ayrıca resimden anlaşıldığı kadar da kuşların cinsiyet, ırk ve genel sağlık durumlarının nasıl olduğu konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler Not: gagalardaki kırmızılık pancardan kaynaklı
Neden Dünyanın
bi tarafı Obezle
Bi tarafı fakirlikle savaşıyor .
Neden dünyadaki suç oranının %91 ı müslüman ülkelerde
Neden turkiyede 700 kişilik hapishanelerde 1200 kişi kalıyor .
Neden Avrupada hapishaneler boş .
Neden türkiye amerika ya bor un 2 tonunu 1500 dolara verip . Amerika o boru işleyip 10 gramini 10.000 dolara Türkiye'ye satıyor ?
Neden dünyada en çok vergi alınan ülke Türkiye
Neden komşularımız ırak İran petrol zenginiyken biz de neden benzin 5.26 ?
Sonradan müslüman olan bi Hristiyan demiş : eğer dünyadaki muslumanlara baksaydım müslüman olmazdım . o yüzden kuranı okuyup muslüman oldum demiş .
O yüzden sigarayı falan bırakıp ülkemizin geleceği için yeni nesilleri güzel yetiştirelim .
Pancarı kan sandım bi an korktum .
2 side dişi herhalde.
Ayaklarında sorun göremedim.
Sizi anlıyorum ve birçok konu da katılıyorum fakat iki konu da katılmıyorum. Birincisi bu kadar İslami hassasiyet gösteren bir mü'min başka bir insanın hele ki müslümanın hata yapmasından dolayı ölmesini istemez istememeli. Bu bir hatadır. Belli olmaz belki de o insan sonradan allami cihan olucak mükemmel bir müslüman olucak. O yüzden müslüman kişi hoşgörülü ve kibar konuşan kırıcı olmayandır. Bu konuşma mevzusu Kur'an'da en 6 yerde ayetler ile desteklenmiştir bu birincisi. İkincisi ise alıntı yaptığınız ve örnek verdikleriniz doğru kısmen fakat hepsi değil ve bi kısmı abartı. Örnek vermek gerek olursa sigara kullanımı ve alanı bilginiz yanlış aksine yabancı ülkelerde uyuşturucu otların kullanımı bile meşru bazı eyaletlerde. Ayrıca suç oranı denilen oran külliyen yalan. En çok suç işlenen ülke Meksika'dır. Dünyanın nerdeyse yüzde 15'lik bir suç oranını sırtlanıyor. En çok tecavüz abd'de yaşanmıştır ve yaşanıyor. İnsan haklarına aykırı durumlar abd'de yaşanıyor. Irkçılık üzerinden ölen insanlar en çok orda gibi gibi çoğaltılabilir. Evet kabul ediyorum düzgün değiliz, müslümanca bir yaşam yok hayat tarzı yok ama bu kendimizi diğer devletlerin bir takım abartı ve nefretiyle yerden yere vurmamıza da sebep olmamalı. Kendi içimizde kendi halkamız da eleştirmeli fakat dışarıya tek bir bütün olarak gözükmeliyiz.
Uyuşturucu afganistandan ırağa ordan turkiyeye ordanda tüm dünyaya dagiliyor .
Coğrafya kitabında böyle okumuştum .
Ben 4 ay houstanda kalmıştım öyle değildi orası ama diyer yerleri bilmiyorum.
İzmirden selamlar yardımınızı istiycektim umarım yersiz olmamıştır. Resimdeki gri olan kuşumun ayağında hafif pullanma var mantar olmasından şüphelendim sizlere sormak istedim ayrıca resimden anlaşıldığı kadar da kuşların cinsiyet, ırk ve genel sağlık durumlarının nasıl olduğu konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler Not: gagalardaki kırmızılık pancardan kaynaklı