Tamamdır tesekkurlerYok sadece bu görseldekiler geliyormuş. Harici olarak akıllı yemlik alabilirsiniz çok pahalı değil.
Tamamdır tesekkurlerYok sadece bu görseldekiler geliyormuş. Harici olarak akıllı yemlik alabilirsiniz çok pahalı değil.
Merhaba hocam günaydın kuşumun ilk geldiğinden beri tüyleri dikkatimi çekti çünkü kuyruk tarafında ve kanatlarında dağınıklık var tüy dökümü diyorlar genellikle forumlarda ama yavru olduğu için bilemedim size fotoğrafını atıyorumYok sadece bu görseldekiler geliyormuş. Harici olarak akıllı yemlik alabilirsiniz çok pahalı değil.
Kuşunuz yavru da olsa şimdiye kadar tüy gelişiminin düzgün bir şekilde tamamlanması lazımdı. Kuyruğuyla kanadının uzunluğu aynı ve tüyleri dağınık. Böyle olmaması lazım. B vitamini veriyor musunuz?Merhaba hocam günaydın kuşumun ilk geldiğinden beri tüyleri dikkatimi çekti çünkü kuyruk tarafında ve kanatlarında dağınıklık var tüy dökümü diyorlar genellikle forumlarda ama yavru olduğu için bilemedim size fotoğrafını atıyorum
Evet hocam veriyorum suyuna katıyorum benimde dikkatimi çekti dağınık çünkü peki ne yapmam lazımKuşunuz yavru da olsa şimdiye kadar tüy gelişiminin düzgün bir şekilde tamamlanması lazımdı. Kuyruğuyla kanadının uzunluğu aynı ve tüyleri dağınık. Böyle olmaması lazım. B vitamini veriyor musunuz?
Hocam tam şimdi suyunu değiştirirken cıktı kafesinden uçtu guzel uçtu çok fazla uçamıyor ama bu dediginiz çok ciddi sorunlara açmaz değilmi çünkü çok ilgileniorum onunlaKuşunuz yavru da olsa şimdiye kadar tüy gelişiminin düzgün bir şekilde tamamlanması lazımdı. Kuyruğuyla kanadının uzunluğu aynı ve tüyleri dağınık. Böyle olmaması lazım. B vitamini veriyor musunuz?
Kuşunuzun tüy yapısı doğuştan böyle sanırım. Tüyleri düzgün olmadığı için de uçamıyor belli ki. Kuşunuzu fazla uçurmayın ve çeşitli sebze ve yeşillikler az oranda yulaf tohumu verilmesi ayrıca B vitamini takviyesini eksik etmeyin. Başka yapacağınız pek bir şey yok.Hocam tam şimdi suyunu değiştirirken cıktı kafesinden uçtu guzel uçtu çok fazla uçamıyor ama bu dediginiz çok ciddi sorunlara açmaz değilmi çünkü çok ilgileniorum onunla
Peki hocam kendisi cıktı zaten kendisi şuan televizyon ünitesinin altina girdi kendi haline bırakayım değilmi yanına gidince pıytik piytik kaciyor kafesini yanına koydumKuşunuzun tüy yapısı doğuştan böyle sanırım. Tüyleri düzgün olmadığı için de uçamıyor belli ki. Kuşunuzu fazla uçurmayın ve çeşitli sebze ve yeşillikler az oranda yulaf tohumu verilmesi ayrıca B vitamini takviyesini eksik etmeyin. Başka yapacağınız pek bir şey yok.
Tamam çok üstüne gitmeyin ki telaşlanıp sağa sola vurmasın kendini. Kendi haline bırakın kafese acıkınca girer.Peki hocam kendisi cıktı zaten kendisi şuan televizyon ünitesinin altina girdi kendi haline bırakayım değilmi yanına gidince pıytik piytik kaciyor kafesini yanına koydum
Tamamdır sağolunTamam çok üstüne gitmeyin ki telaşlanup sağa sola vurmasın kendini. Kendi haline bırakın kafese acıkınca girer.
hocam kuşta french molt hastalıgı olabılırmı ya bılmıyorum korkmaya basladımTamam çok üstüne gitmeyin ki telaşlanıp sağa sola vurmasın kendini. Kendi haline bırakın kafese acıkınca girer.
Olabilir, ona benziyor çünkü. İsterseniz kuşlardan anlayan bir veterinere danışabilirsiniz.hocam kuşta french molt hastalıgı olabılırmı ya bılmıyorum korkmaya basladım
inşallah degildir suan hıc tuy dokumu yasamadım sadece kanatlarını acıp kapatıyor oda buyuk ıhtımalle oda sıcaklıgı ve kucuk kafesı cunku hıc oyleye benzemıyor umarım degıldır cok uzulurumOlabilir, ona benziyor çünkü. İsterseniz kuşlardan anlayan bir veterinere danışabilirsiniz.
Ama kanatları ve kuyruğunun uzunluğu dengesiz, tüyler dağınık, aynı bu hastalıkta olduğu gibi. Siz yine de bir veterinere götürün. Ameliyatla tedavi edilebilir diye düşünüyorum.inşallah degildir suan hıc tuy dokumu yasamadım sadece kanatlarını acıp kapatıyor oda buyuk ıhtımalle oda sıcaklıgı ve kucuk kafesı cunku hıc oyleye benzemıyor umarım degıldır cok uzulurum
veterınerlerde bakım ucretı varmı yarın gıdecegım ona gore yanıma bir miktar para alacagımAma kanatları ve kuyruğunun uzunluğu birbirine eşit, tüyler dağınık, aynı bu hastalıkta olduğu gibi. Siz yine de bir veterinere götürün. Ameliyatla tedavi edilebilir diye düşünüyoru
Muayene ücreti 260-300 lira arasında değişiyor diye biliyorumveterınerlerde bakım ucretı varmı yarın gıdecegım ona gore yanıma bir miktar para alacagım
ben elimden gelenı yapacagım tatil geliyor zaten her zaman duzenlı olarak butun besın takvıyesını yapacagım eminim duzelıcek ınsallah daha yavru gec kalmadım tavsıyeler ıcın tesekkurler düzenlı olarak fotograf atacagımMuayene ücreti 260-300 lira arasında değişiyor diye biliyorum
melek hanıma danıstım bana tuylerını tamamlamamıs olabıldıgını ve tüy dökümüne girebildigini dedi beyaz beyaz kafesin icinde tuyler var oda bunu kanıtlıyor ınsallah melek hanımın dedıgı gıbıdırMuayene ücreti 260-300 lira arasında değişiyor diye biliyorum
Muayene ücreti 260-300 lira arasında değişiyor diye biliyorum
Maşallah çok güzel ve yeterli büyüklükte. Ancak biraz boş kalmış gibi. Mesela yemliklerin olduğu yere bir tünek koyabilirsiniz, kuşun rahatça zıplayıp yemesi açısından. Bir de ben kuşlarım için hamak almıştım çok seviyorlar ve üstünde uyuyorlar. Size de tavsiye ederim. Kafesi biraz oyuncakla süsleyebilirsiniz. Size linkini atıyorum. İsterseniz alabilirsiniz.Kafesi geldi hocam
Tamamdır hocam tesekkurler çok üzülüyorum Insallah oda diğer kuşlar gibi uçabilir Insallah french moly değildirMaşallah çok güzel ve yeterli büyüklükte. Ancak biraz boş kalmış gibi. Mesela yemliklerin olduğu yere bir tünek koyabilirsiniz, kuşun rahatça zıplayıp yemesi açısından. Bir de ben kuşlarım için hamak almıştım çok seviyorlar ve üstünde uyuyorlar. Size de tavsiye ederim. Kafesi biraz oyuncakla süsleyebilirsiniz. Size linkini atıyorum. İsterseniz alabilirsiniz.
Alyones Kuş Merdiveni Muhabbet Kuşu Oyuncakları - Ahşap Halatlı Köprü Merdiven Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alyones Kuş Merdiveni Muhabbet Kuşu Oyuncakları - Ahşap Halatlı Köprü Merdiven yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl