Ama kuş en çok avcuma gelmek istiyor parmağına alırken çıkmıor demire tutunuyorHastalık ya da başka zaruri bir durum olmadıkça kuşu avucuna alma güven kırıcıdır. En basiti kendinizi onun yerine koyarak ne hissettiğini anlamaya çalışın.
İşte bende onu soruyorum sabahtan beri nasıl güven kazanıcamGüvenmediği için demire tutunuyor güvenini kazanman gerekli.
Biraz uğraşıyorum kafeste kaçtığında yavaşca takip ediyorum en sonunda pes Edip parmağıma geliyor ancak 5 dakika sonra yine kaçıyor böyle devam edersem alışırmı ödüllendirmem gerekmiKuşun dişi olması da korkmasına bir sebep dişiler biraz daha geç alışır
Ödüllendirme ile daha kısa sürede daha çok yol kat edersiniz ödüller farklı olsun sevdiği ödülü ise yapmasını istediğiniz şeyi yaptığında verin konuşmak gibi uzun zaman alacak şeyleri beklemeyin ama [emoji4] mesela parmağınıza gelmesini istediniz geldi sevdiği ödülü verin vs vsBiraz uğraşıyorum kafeste kaçtığında yavaşca takip ediyorum en sonunda pes Edip parmağıma geliyor ancak 5 dakika sonra yine kaçıyor böyle devam edersem alışırmı ödüllendirmem gerekmi