haftada 1-2 yeter.kafeste 6 saatten fazla durmasınTamamdır. Peki yumurta maması yumurtalar çıkana kadar sürekli bulunmalı mı yoksa belirli aralıklarla mı konulmalı
haftada 1-2 yeter.kafeste 6 saatten fazla durmasınTamamdır. Peki yumurta maması yumurtalar çıkana kadar sürekli bulunmalı mı yoksa belirli aralıklarla mı konulmalı
Kuşa düzenli olarak mama, sebze-meyve verin. Yumurta olduğundan şüpheli isen eline al, parmağınla anüs çevresini yokla. Yumurta varsa bir şişlik hissedeceksindir. Kuşu özellikle iyi gözlemle, 4 yaşında ki bir Kuşta yumurta sıkışması görülme ihtimali daha yüksek.tamamdır![]()
Yuvanın içini kontrol ettim henüz bir yumurta yoktu. Bütün bir gün içinde ne yapıyor acabagenede dokunmayın.alışkın değilse yumurtayı kırabilir.illa yapıcam derseniz eldiven takın.kokunuz geçmesin
Ayrıca bu zaman zarfında yuvada vakit geçirmesi olması gereken bir durum.Yuvanın içini kontrol ettim henüz bir yumurta yoktu. Bütün bir gün içinde ne yapıyor acaba
Son 2 gündür, ara sıra girip çıkmaları tüm gün uzun soluklu oturmalara dönüşmeye başladı. Az önce gördüğümde şişlik var gibi geldi ve hızlı nefes alıp veriyordu. Acaba yumurta yakın mı diye düşündüm deAyrıca bu zaman zarfında yuvada vakit geçirmesi olması gereken bir durum.
olabilirSon 2 gündür, ara sıra girip çıkmaları tüm gün uzun soluklu oturmalara dönüşmeye başladı. Az önce gördüğümde şişlik var gibi geldi ve hızlı nefes alıp veriyordu. Acaba yumurta yakın mı diye düşündüm de
kızgınlığı alır.yumurtlayana kadar vermeyinElma vermem sıkıntı olur mu?
Hadi hayırlısı olsun, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer.İlk yumurta gelmişBu gün sanırım dün kontrol etmedim ama. İnşallah sorunsuz geçen bir dönem olur
![]()
Teşekkür ederim..Hadi hayırlısı olsun, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer.