Farkındayım böyle bir kafeste üretim yapılmayacağının fakat dişi kuşu aldığımda tek aldım sonra tek kalmasın diye(ben yeterince ilgileniyordum zaten ama bir kuş bir kuşla daha iyi vakit geçirir düşüncesiyle)erkek kuşu aldım amacım üretim değildi. Besin olarak dal darı,kraker,marul,havuç veriyorum.Yumurta maması koydum fakat yemediler.Ya demeyeyim demeyeyim diyorum da böyle bir kafeste böyle bir ortamda üretim yapılır mı? Yumurtaların boş çıkması ilk kuluçkalarda normal gözüken bir durum sonradan zamanla doluluk artabilir. Kuşlara ne gibi ek besinler uyguluyorsunuz.
Dediğim gibi ilk kuluçkalarda boş gelmesi normal. Kuşu bir süre dinlendirin bu kuluçkalar arasında sürekli yumurtaya yatması sıkıntı.Farkındayım böyle bir kafeste üretim yapılmayacağının fakat dişi kuşu aldığımda tek aldım sonra tek kalmasın diye(ben yeterince ilgileniyordum zaten ama bir kuş bir kuşla daha iyi vakit geçirir düşüncesiyle)erkek kuşu aldım amacım üretim değildi. Besin olarak dal darı,kraker,marul,havuç veriyorum.Yumurta maması koydum fakat yemediler.