L lordjaraxxus Yeni Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 89 Tepkime puanı 31 12 Mar 2019 #22 Bu kuş bu duruma gelene kadar neredeydiniz? Ağır ihmal içeren resimler
N Nefes Yeni Üye Katılım 2 Şub 2019 Mesajlar 42 Tepkime puanı 3 12 Mar 2019 #23 lordjaraxxus' Alıntı: Bu kuş bu duruma gelene kadar neredeydiniz? Ağır ihmal içeren resimler Genişletmek için tıkla ... Ihmal ettigimi zannetmiyorum aksine cok iyi bakmaya calisiyorum,aciklama yapabilir misiniz nerden vardiniz bu kaniya?
lordjaraxxus' Alıntı: Bu kuş bu duruma gelene kadar neredeydiniz? Ağır ihmal içeren resimler Genişletmek için tıkla ... Ihmal ettigimi zannetmiyorum aksine cok iyi bakmaya calisiyorum,aciklama yapabilir misiniz nerden vardiniz bu kaniya?
H Hayvansever03 Onursal Üye Katılım 2 Kas 2017 Mesajlar 10,177 Tepkime puanı 2,412 12 Mar 2019 #24 Veterinere gitmenizi öneririm. Tam dolu suluğundaki suyuna üç dört damla elma sirkesi damlatın, kafesin içini iyice temizleyin.
Veterinere gitmenizi öneririm. Tam dolu suluğundaki suyuna üç dört damla elma sirkesi damlatın, kafesin içini iyice temizleyin.