Dışkıya bu rengi verecek bir şey yemediyse antibiyotikten dolayı olmuş olabilir.Tüy döküyor baya döküyor çiftleşmeye çalışıyor yemesinde icmesinde sorun yok. Sadece kakası böyle oldu sarımsı falan. Acaba daldarisi cokmu geldi ya da antibiyotik mi dokundu. @Merve![]()
Daldarısı yem veriyorum zaten yemek olarak herhalde ondandır. Düzelmeye başladı gibi oldu şu an ama bir sorum var. Kuş acaba tüy dökümüne girdi bende hasta olarak mi anlamadım acabaDışkıya bu rengi verecek bir şey yemediyse antibiyotikten dolayı olmuş olabilir.
Kokulu olması iyi değil ama antibiyotik kullanım sonrası kokununda geçmesi lazım.
Merhabalar üzgünüm yazamadım telefonum kırılmıştı kuşun güncel videosuProbiyotik takviyesi verin bu hafta 3 gün
Probiyotik kullandınız mıMerhabalar üzgünüm yazamadım telefonum kırılmıştı kuşun güncel videosuve aynı şekilde tüy dökümündeymis su an kafasında yanaklarında yeni tüy kapsülleri çıktı malesef kameram iyi değil ondan attamadim dışkısına gelirsek ishal değil ama yeşil kısmı fazla büyük gibiydi su an düzelme yolunda normal kaka yapıyor bazen kafesi temizleyip size geri dönüş yapicam @Merve @Doğacı
Maalesef daha sipariş veremedim pazartesi vericemProbiyotik kullandınız mı
Kuşta sorun görünmüyor kiProbiyotik kullandınız mı
Kuşun güncel videosunu attın demişsinizde ondan attmistim şu an pek sorunu yok iyileşti galiba konuyu kapatabilirsiniz sorun olursa yeni konu açarım iyi akşamlarKuşta sorun görünmüyor ki