MaşaAllah şimdi oksijenli suyu bırakıp mantar kremine geçmeniz gerekiyor. Elinizde hangi mantar kremi var?
Hocam mantar kremi almadik daha onu sorucaktim bende hangi mantar kremini alkalinity diye trosyd onerdiler ama ona gore krem alicazMaşaAllah şimdi oksijenli suyu bırakıp mantar kremine geçmeniz gerekiyor. Elinizde hangi mantar kremi var?
Herhangi biri yeterli olacaktır..hocam eczanede sadece bu varmis uygunmudur alicam ona gore
Hocam birde galiba kusun ayagindada mantar var kasimaya basladi brnde bakiyim dedim bu sekilde ayagiHerhangi biri yeterli olacaktır..
tamamdir tesekkurler kremi surdum bugun ayaginada gagasinada.Umarim en yakin zamanda iyilesir.Kremi ayağınada kullanabilirsiniz günde 1 kere..
Kremi ayağınada kullanabilirsiniz günde 1 kere..
Hocam bugun kusun 8 gunu bu arada kusum Ishal olmus fotografini koydum az önce diskisi bu sekildeydi bi bakarsaniz sevinirim.@Ahmet aslanKreme devam edin en az 4 gün daha.
Biraz daha uzaktan çekerseniz daha net görünür.
sivi cikti diskisi bu sefer o yuzden ishal zannetmistim.Klavyeden dolayi siyah gozukuyor sanirsam tesekkurler cevap icin.Kusta eksik yok masallah 1 aydir mantariyla ugrasiyorum bide ishal oldu diye korktum .Dışkı rengi siyah mı yoksa klavyeden mi öyle gözüküyor. Yalnız kuş ishal değil onu söyleyebilirim.
hocam kreme devam edeyimmi daha bugun 9. gun oldu bayagi duzeldi gibi tekrardan mantar cikmaz degilmi.Birde hocam burun deliklerinin etrafi mantarli bayagidir krem fln suruyorum hala cok az gelisme var.Dışkı normal..
Rica ederim. Dışkı sıvı değil aslında Biraz suyu az içmiş beyaz kısmı büyük olmuş bu yüzden . Suyu az içtiklerinde böbreklerden gelen asitlerin etkisi ile beyaz kısmı biraz büyük oluyor.sivi cikti diskisi bu sefer o yuzden ishal zannetmistim.Klavyeden dolayi siyah gozukuyor sanirsam tesekkurler cevap icin.Kusta eksik yok masallah 1 aydir mantariyla ugrasiyorum bide ishal oldu diye korktum .
Bu sekilde hocam gagasiDışkı normal..