dışkılama yaparken halen çok zorlanıyor, sabah beri çok halsiz bir iki yulaf ezmesi verdim lif olsun diye, azönceki dışkılama normal kıvamda ama ucunda yine kan varKıvam nasıl ? hala kuruysa bir damla zeytin yağı daha damlatın ağzına. Bir damla da bal. Çeyrek çay kaşığı kuru mayayı bir miktar suyla lapadan biraz daha sıva hale getirin. Ve kuşa yedirin. Faydası olacaktır.
yakalayınca çok bağırıyor ve sonrasında benden kaçıyordışkılama yaparken halen çok zorlanıyor, sabah beri çok halsiz bir iki yulaf ezmesi verdim lif olsun diye, azönceki dışkılama normal kıvamda ama ucunda yine kan var
renk ve şekil normale döndü ama poposu hala kanlı gibi. kafasını sürekli kafese sürtüyor ve sürekli uyumak istiyor, bizden kaçıyor. yardımlarınız için çok teşekkür ederimDediklerimi yapın kıvamı zamanla düzelecek. Kan olması kabızlıktan. Dışkı o kadar sert ki bağırsağı kanatıyor.
bir de biz kahvaltı ederken sürekli tabaklarımızın içine girer ve peynir yerdi. ondan olmuş olabilir miyakalayınca çok bağırıyor ve sonrasında benden kaçıyor
renk ve şekil normale döndü ama poposu hala kanlı gibi. kafasını sürekli kafese sürtüyor ve sürekli uyumak istiyor, bizden kaçıyor. yardımlarınız için çok teşekkür ederim
tüylerinin dipleri simsiyah hep mi böyle yoksa ben yeni mi fark ettimyağlı peynir kuşta kabızlık yapmaz normalde bendeki kuşlarda beyaz peynir tüketiyor hatta otlu peynir bile yedikleri oluyor
bir de çok halsiz yem yemiyor su içmiyor sürekli sallanıyortüylerinin dipleri simsiyah hep mi böyle yoksa ben yeni mi fark ettim
yakalamam gerekecek çok kızıyor yakalayınca ama deneyecembir de çok halsiz yem yemiyor su içmiyor sürekli sallanıyor
yakalamam gerekecek çok kızıyor yakalayınca ama deneyecem
bakabildiniz mi resimlereresim paylaşabilir misiniz
Selçuk beyin dediği her şeyi harfiyen yaptım ama yem yemiyor su içmiyor sürekli sallanıyorÖncelikle @Selçuk YÜKSEL hocamızın dediklerini uyguladınız mı ?
kabızlık kaynaklı morarma popo kısmına yayılmış. bir süre sonra geçecektir. bu arada kabızlığı ne alemde
bakabildiniz mi resimlere
teşekkür ederim ilginiz içinYeşilliği bu ara çok vermeye çalışın. içme suyuna yarım çay kaşığı karbonat katın bir süre..
@Selçuk YÜKSEL hocamda bakabilirse daha iyi olacak diye düşünüyorum.