Tamamdır çok teşekkürlerHerhangi bir belirti olmadığı için ilaç öneremiyorum ama dışkılar da iyi görünmüyor. En sağlıklısı, belirti göstermediği için dışkı tahlili yaptırmak olacaktır.
Tamamdır çok teşekkürlerHerhangi bir belirti olmadığı için ilaç öneremiyorum ama dışkılar da iyi görünmüyor. En sağlıklısı, belirti göstermediği için dışkı tahlili yaptırmak olacaktır.
Teşekkürler hemen inceliyorumDışkılar salmonella gibi görünüyor... Tam teşhis için dışkı tahlili şart
İlaç 5 gün içerisinde dışkıda toparlanma yapmazsa demek ki yararı olmuyor bu yüzden 5 gün sonunda probiyotik ve vitamin takviyesi yapabilirsiniz.
Salmonella üzeirnde durmak isterseniz link bırakıyorum;
![]()
MUHABBET KUŞLARINDA SALMONELLA VE TEDAVİSİ
SALMONELLA TEDAVİSİ Salmonella, Enterobacteriaceae familyasına bağlı gram negatif bakterilerdir. Gram negatif çomak şeklinde, sporsuz, çoğu peritrik flagellaları ile hareketli, fakültatif anaerob, katalaz pozitif ve oksidaz negatif özellikte bakterilerdir.Bakteriyel bir hastalıktır...www.muhabbetkusu.com.tr
İshal için dal darı kullanabilirsiniz ama özellikle soğuk günlerde yulaf vermeyi derim yulaf onları serinleterek ishal yapabilirMerhabalar muhabbet kuşum 2 gündür normalden farklı dışkılıyor. Gündüzleri kendi kendine iken sürekli uyuyor ve sakin ama akşamları ilgilenince gayet hareketli ve neşeli. Belki fazla yeşillik yediği için olmuştur ya da ishal olabilir diye düşünüp yulaf ve dal darıyı aynı anda koydum. İştahı gayet yerinde su içmesinde de problem yok. Normalde darıyı haftada 1 yulafı da yeme karıştırıp veriyorum. Dışkı fotoğrafını ekliyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Video