Merhabalar kuşumun dışkısı bir kaç gündür bu şekilde. Hal ve hareketlerinde bir halsizlik yok. Bu normal mi ne yapabilirim bakabilir misiniz, teşekkürler.
Merhaba 40gr diye ölçtüm hassas teraziyle. Kuşun fotoğrafını ekliyorum ayrıca son dışkısını da ekledim bazen böyle bazen baya sıvı oluyor. Bir kaç gündür düzensiz ben anlayamıyorum.Kuşunuz obez mi? Kaç gr ağırlığında?
Merhaba tarttım 40 gr geldi bir önceki mesaja fotoğrafını da ekledimKuşta karaciğer yağlanması var yüksek ihtimalle hassas tartı varsa tartın
Mevsimsel bir şey değil. Kuşunuzun enerji ve iştah durumu nedir peki?Geçen sene aynı gün (19.04.2024) aynı kuş için aynı dışkı problemini yazmışım şuanda farkediyorum, mevsimsel bir durum olabilir mi? Geçen sene yüklediğim fotoğrafa da baktım aynısını bu ayda da gözlemledim. Kafesin tabanına peçete serdim akşama kadar birikirse tekrar fotoğraf koyarım. Umarım o iyidir![]()
Enerjisi iyi. Kafesine salıncak taktığımdan beri kafesten çıkmak istemiyordu. Salıncağı dışarıya taktım onda takılıyor kafese girmiyor halsizlikten değil salıncağını sevdiğinden böyle olduğunu düşünüyorum. İştah durumu da iyi yemini yiyor dal darı verdim onu da neredeyse 2 günde bitiriyor. Ayrıca yumurta sarısı, ıspanak, havuç da veriyorum severek yiyor. Takviye olarak bir kere gervit damlattım suyuna bir kere de entrobac probiyotik koydum ama normal su içer gibi içmediğini, normal suya geçince birden çok içtiğini farkedince bir daha koymadım. 2 gün önce entrobac kullandımMevsimsel bir şey değil. Kuşunuzun enerji ve iştah durumu nedir peki?
Kullandığınız takviye varsa ne sıklıkla ne ölçüde kullandığınızı belirtiniz.
enzim içerikli probiyotikten kastınız nedir acaba ve kaç günBirkaç gün enzim içerikli probiyorik vererek gözleyelim. Karaciğerini gözlem altında tutmamız gerek bir süre. Hastalık var demiyorum şimdilik ama gözlemek iyi olacak.
Dal darı obeziteye sebep olabilecek bir ürün,vermemenizi öneririz.Enerjisi iyi. Kafesine salıncak taktığımdan beri kafesten çıkmak istemiyordu. Salıncağı dışarıya taktım onda takılıyor kafese girmiyor halsizlikten değil salıncağını sevdiğinden böyle olduğunu düşünüyorum. İştah durumu da iyi yemini yiyor dal darı verdim onu da neredeyse 2 günde bitiriyor. Ayrıca yumurta sarısı, ıspanak, havuç da veriyorum severek yiyor. Takviye olarak bir kere gervit damlattım suyuna bir kere de entrobac probiyotik koydum ama normal su içer gibi içmediğini, normal suya geçince birden çok içtiğini farkedince bir daha koymadım. 2 gün önce entrobac kullandım