Muhabbet kuşumun dışkısı normal mi?

Bence rastgele iş yapma,tedbirli ol. Kuşçunun verdiği şeyin adını bilmiyorsanız kullanmayın. Bazı kuşçular çok cahil oluyor.
Sedochol alabilirsiniz o da olur. Karadenizpet.com dan temin edebilirsiniz.
30 ml almanız yeterli. Sedochol ilaç değil takviye.

Bu arada kuşunuzun videosunu paylaşın.
Kuşçunun ödülleri falan vardı. İlacın adını ordayken gördüm ama unuttum. Sedechol deneyeceğim biraz.

Yani olur olmasına da bu ilaç kadar etkili olur mu bilmiyorum. Önerdiğim birkaç kişi olumlu sonuç aldı bu ilaçtan. Sedochol aynı etkiyi yapabilir mi emin değilim. Sebep markaya güvenle mi alakalı ? Eğer bütçeyle alakalıysa evet röhnfried alın.
Röhnfried de baya övülen bir marka ama ben sizin dediğiniz markayı bulamadım.

Bence rastgele iş yapma,tedbirli ol. Kuşçunun verdiği şeyin adını bilmiyorsanız kullanmayın. Bazı kuşçular çok cahil oluyor.
Sedochol alabilirsiniz o da olur. Karadenizpet.com dan temin edebilirsiniz.
30 ml almanız yeterli. Sedochol ilaç değil takviye.

Bu arada kuşunuzun videosunu paylaşın.
https://streamable.com/vfonlw sanırım yükleyebildim (yükleyemedim)

Son düzenleme:
Streamable.com yoükledikten sonra altta forum yazan yerdeki linki kopyalayıp buraya yapıştırın.

Daha önce dış parazit damlası yaptırdınız mı? Evetse en son ne zaman ve hangi marka?

Röhnfried de baya övülen bir marka ama ben sizin dediğiniz markayı bulamadım.
Merhaba,ben Ladik yemden getirttim.290 lira+155 kargo var.(İlk önce poşete,sonrada birkaç kat şu eşya sarılan naylon malzeme varya ismini bilmiyorum pıt pıt diyeyim ona sarmışlardı)İsterseniz linkini paylaşabilirim.Powermax ın kendi sitesinde de var.

Emin
Merhaba,ben Ladik yemden getirttim.290 lira+155 kargo var.(İlk önce poşete,sonrada birkaç kat şu eşya sarılan naylon malzeme varya ismini bilmiyorum pıt pıt diyeyim ona sarmışlardı)İsterseniz linkini paylaşabilirim.Powermax ın kendi sitesinde de var.
Emin olamadım ama yinede teşekkürler bakacağım😊

Geri