evet şefaf ama bazen koyu yeşil leke oluyor. Fotoğraf atacaktım ama buraya nasıl yükleniyor bulamadım.Sadecw etrafı şeffafsa sorun yok
Islakken yeşillik yok ama kuruyunca etrafındaki su yeşil oluyor.
https://hizliresim.com/1wmv3ugKuşun güncel videosunu da paylaşın.
Kuşunuza sebze meyve veriyor musunuz? Çok su içiyor mu?
Halsizlik veya iştahsızlık yok ama yinede isterseniz kuşun videosunuda atarım. Fazla sebze meyve yemiyor, zaten pek sevmez herşeyi. Marul, maydonoz, nane veya tere sever. Onuda arada veririm haftada 2 max 3.Kuşun güncel videosunu da paylaşın.
Kuşunuza sebze meyve veriyor musunuz? Çok su içiyor mu?
Fazla su içmiyor bence. Eğer fazla içse sürekli su içerken görürüm diye düşünüyorum. Benim odamda kalıyor.Halsizlik veya iştahsızlık yok ama yinede isterseniz kuşun videosunuda atarım. Fazla sebze meyve yemiyor, zaten pek sevmez herşeyi. Marul, maydonoz, nane veya tere sever. Onuda arada veririm haftada 2 max 3.
3 aydır var tahminimceNe zamandan beri bu şekilde değişken dışkılar ?
Ne ilaç verdi onu bilmek gerek. Ayrıca kuşta karaciğer problemi var. Ben Bacteriyel bir hastalık olduğunu düşünmüyorum. Powerchol alıp kullanmanızı öneririm. Yarım suluğa 15 damla şeklinde her gün. Her gün gelişmeleri yazın.4 gündür probiyotik vermeye başladım. Yeme karıştırılan toz bir ilaç. Pethshopcu 500gr yeme bi çay kaşığı ilaç ve bir iki damla zeytin yağıyla iyice karıştırıp verin dedi. Genelde kuş üreticilerin kullandığı bir ilaç türüymüş.
Markasını unuttum v ile başlayan mavi bryaz bir kutuydu. Eğer karaciğer problemi yoksa ilacı verdiğim için sıkıntı olur mu? Sağlığına zarar verir mi?Ne ilaç verdi onu bilmek gerek. Ayrıca kuşta karaciğer problemi var. Ben Bacteriyel bir hastalık olduğunu düşünmüyorum. Powerchol alıp kullanmanızı öneririm. Yarım suluğa 15 damla şeklinde her gün. Her gün gelişmeleri yazın.
Sizin dediğiniz ilaç harici röhnfriend maskasından alsam olur mu? Birde eğer karaciğer problemi varsa ne gibi sorunlar daha yapar? Çünkü dışkısı hariç bir sorunu yok çok şükür.Ne ilaç verdi onu bilmek gerek. Ayrıca kuşta karaciğer problemi var. Ben Bacteriyel bir hastalık olduğunu düşünmüyorum. Powerchol alıp kullanmanızı öneririm. Yarım suluğa 15 damla şeklinde her gün. Her gün gelişmeleri yazın.
Bu ilaç nasıl?Sizin dediğiniz ilaç harici röhnfriend maskasından alsam olur mu? Birde eğer karaciğer problemi varsa ne gibi sorunlar daha yapar? Çünkü dışkısı hariç bir sorunu yok çok şükür.
Yani olur olmasına da bu ilaç kadar etkili olur mu bilmiyorum. Önerdiğim birkaç kişi olumlu sonuç aldı bu ilaçtan. Sedochol aynı etkiyi yapabilir mi emin değilim. Sebep markaya güvenle mi alakalı ? Eğer bütçeyle alakalıysa evet röhnfried alın.Sizin dediğiniz ilaç harici röhnfriend maskasından alsam olur mu? Birde eğer karaciğer problemi varsa ne gibi sorunlar daha yapar? Çünkü dışkısı hariç bir sorunu yok çok şükür.