Hayvansever03
Onursal Üye
Bana normal gelmedi açıkçası.Kuşum antibiyotiği içirince kursağındaki yemleri kusuyor öğütülmemiş bu normal mi yoksa başka hiç bir zaman kusmuyor
Bana normal gelmedi açıkçası.Kuşum antibiyotiği içirince kursağındaki yemleri kusuyor öğütülmemiş bu normal mi yoksa başka hiç bir zaman kusmuyor
İçirince rahatsız oluyor gibi kıt kıt kıt yapıyor kafasını sallayıp kusuyor ama ilaç çıkmıyor sadece yem 2 kere yaptı 4 kere içirdik yarın 5. Ve son günümüz başka bir hastalık belirtisi olabilir miBana normal gelmedi açıkçası.
Evet ağır gelmiş olabilir çünkü iki gün tam bir damla damlattık ağzına o zaman yaptı diğer iki gün başaramadık parmağımızdan yalattık teşekkür ediyorum kendini loruma amaçlı yapmış olabilir artık yarınkini parmağımdan veririm gene son zaten umarım iyileşir diayzme 256 kullanabilir miyiz antibiyotik sonrasıBenzer bir konu buldum https://www.google.com.tr/amp/www.muhabbetkusu.com.tr/threads/antibiyotik-verdikten-sonra-kusma-acil-yardim.57858/?amp=1491496317 sorunun cevabı bulunamamış fakat kuş iyileşmiş.
Benzer bir konu buldum https://www.google.com.tr/amp/www.muhabbetkusu.com.tr/threads/antibiyotik-verdikten-sonra-kusma-acil-yardim.57858/?amp=1491496317 sorunun cevabı bulunamamış fakat kuş iyileşmiş.
Dışkısı normal.Ekli dosyayı görüntüle 26443
Bu dışkı normal galiba artık normal dışkısını unuttum valla birde kuyruk sallıyor ama aşağı yukarı bu normal mi diye sprorucaktm veteriner normal dedi
Günde iki bile tazelerim yeterki hasta olmasınProbiyotiğe başlayabilirsiniz ilaçlar bitince. Tam dolu suluğa silme çay kaşığının yarısı ölçüsünde koyun. Haftada dört probiyotikli su kalan günler normal su şeklinde yapabilirsiniz. Suyu günlük tazelenecek tabii.
Suluğundaki suya probiyotik katmadıysanız iki damla limon damlatın. Dışkı için tuzsuz ve yağsız haşlanmış patates önereyim yine. Ayaklarının rengini paylaşabilir misiniz?@Hayvansever03
Hala dışkımız arada yapışıyor kuyruğumuz sallanıyor popo kısmı kasılıp gevşiyor birde arada ayakları ateş gibi ayakların rengide değişti sanki biraz beyazladı gibi
Antibiyotiğin yan etkisi olabilir diye düşündüm ama umarım öyLedir minnacık kuş sonuçta ilaç kullanmıyoruz artık bekleyeceğim bir değişme olursa gene götüreceğim sıkı takipteyim galiba biraz fazla sıkı ama dili yok sonuçta kıyamıyorum sorumluluk probiyotik bugün koyacaktım limon koyuyorum o zaman teşekkür ediyorumSuluğundaki suya probiyotik katmadıysanız iki damla limon damlatın. Dışkı için tuzsuz ve yağsız haşlanmış patates önereyim yine. Ayaklarının rengini paylaşabilir misiniz?
Ayakları anormal gelmedi bana. Gelişmeleri yazın bize.Ekli dosyayı görüntüle 26505 Ekli dosyayı görüntüle 26506 Ekli dosyayı görüntüle 26505Ne
Antibiyotiğin yan etkisi olabilir diye düşündüm ama umarım öyLedir minnacık kuş sonuçta ilaç kullanmıyoruz artık bekleyeceğim bir değişme olursa gene götüreceğim sıkı takipteyim galiba biraz fazla sıkı ama dili yok sonuçta kıyamıyorum sorumluluk probiyotik bugün koyacaktım limon koyuyorum o zaman teşekkür ediyorum
Kuşum şuan çok iyi tamamen iyileşti.Ayakları anormal gelmedi bana. Gelişmeleri yazın bize.
SevindimKuşum şuan çok iyi tamamen iyileşti.
Normal gibi durmuyor. Ne ilacı verdiniz? Hem limon hem sirke olmaz ayrı zamanlarda damlatmıştınız değil mi? Tuzsuz ve haşlanmış patatese devam edin. Suluğundaki suya 4 damla elma sirkesi damlatın. Gelişme olmazsa veterinere gidin.Merhaba.
Öncelikle kuşumun dışkısının değiştiğini fark ettiğimde hemen pirinç lapası yaptım yemedi, haşlanmış patates yaptım biraz yemiş kalanını dağıtmış kafese, limon damlattım sirke damlattım olmadı en son çare ilaç vermeye başladım halen geçmedi. Çok mu anormal duruyor dışkısı, pek anlamıyorum da.
Ekli dosyayı görüntüle 26733
Normal gibi durmuyor. Ne ilacı verdiniz? Hem limon hem sirke olmaz ayrı zamanlarda damlatmıştınız değil mi? Tuzsuz ve haşlanmış patatese devam edin. Suluğundaki suya 4 damla elma sirkesi damlatın. Gelişme olmazsa veterinere gidin.
Şehir neresi?Bir de buradaki veteriner kuşlardan anlamıyor maalesef.
Şehir neresi?