Nurullah İnci Emektar Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,369 Tepkime puanı 743 28 Ocak 2018 #21 Kafesi dezenfekte edin ve tünekleri değiştirin.Mantar plastik tünekte yayılıyor olabilir.
Nurullah İnci Emektar Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,369 Tepkime puanı 743 28 Ocak 2018 #22 Kafesi dezenfekte edin ve tünekleri değiştirin.Mantar plastik tünekte yayılıyor olabilir.
M Meryem meryem Yeni Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 31 Ocak 2018 #23 Fındık34' Alıntı: Kuşumun son hali keyfi YÖK tüyleri kabardı vitamin kullandım arada yumurta sarısı yedirmeye çalıştım ama yemiyor iştahı YÖK Genişletmek için tıkla ... Kuşunuzda mantar var benim kuşumda da mantar vardı o bölgelere vazelin sürdüm çok büyük ölçüde geçti sorun.Kremi yeni sürdüyseniz keyfi ondan yoktur.
Fındık34' Alıntı: Kuşumun son hali keyfi YÖK tüyleri kabardı vitamin kullandım arada yumurta sarısı yedirmeye çalıştım ama yemiyor iştahı YÖK Genişletmek için tıkla ... Kuşunuzda mantar var benim kuşumda da mantar vardı o bölgelere vazelin sürdüm çok büyük ölçüde geçti sorun.Kremi yeni sürdüyseniz keyfi ondan yoktur.