Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Olur da önce ağrı kesici krem öneririm.
Hocam muhabbet kuşu kafesinin altında yatiyor ve sakat ayagini kanatlaronin arasına almış herhalde kırık olsa bunu yapamaz demeOlur da önce ağrı kesici krem öneririm.
Umarım ayağı incidiği içindir. Sİz yem yemek için yemliğe çıktığında falan gözlemleyin. Ayağıyla tutunacak mı yemliğe bakın.Resimdeki gibi yatmis
Neeee ? Kendiliğinden geçer mi dedi ? O nasıl bir veterinermiş yaa ! Hayret ettim.Bugün veterinere gittim muhabbet kuşumun bacağı için. Veteriner eliyle kontrol etti bacağı ve baldır kısmında kırık olduğunu soyledi.Rötgen falan çekelim dedim çekmedi gerek yok dedi.Kırık olan bacağına herhangi bir müdahalede bulunmadı.Kendi haline bırak dedi 2 haftaya geçer dedi.
Baldır kısmına bir şey takamayiz dediNeeee ? Kendiliğinden geçer mi dedi ? O nasıl bir veterinermiş yaa ! Hayret ettim.
Bugün veterinere gittim muhabbet kuşumun bacağı için. Veteriner eliyle kontrol etti bacağı ve baldır kısmında kırık olduğunu soyledi.Rötgen falan çekelim dedim çekmedi gerek yok dedi.Kırık olan bacağına herhangi bir müdahalede bulunmadı.Kendi haline bırak dedi 2 haftaya geçer dedi.
Valla burada kanatlı kuşlara bakan yer yok başkaAyağa taksaymış bari sabitleseymiş. Siz kuşu rahatsız etmeyin ayağını hareket ettirmesin. Çabuk kaynasın bari.
Çok ilgilenmiyorlar kuş olunca .Eliyle baktı geçtiAyrıca kırığın sadece baldırda olduğunu nerden bileceğiz gözlem yoluyla mı?
Belki ayağında da kırık var.. Belki ciddi kırık var.. O zaman röntgen cihazlarını toplatsınlar ne de olsa gerek yok (!)
O diyen hangi veterinerse ona götürün kuşu.Bir taneside kiprit copuyle diz tarafına kadar bağla dedi onunda ben yapamam şimdi
Abi o da yok ki ariyom bir yere gidiyor sonra açmıyor.O diyen hangi veterinerse ona götürün kuşu.
Çok ilgilenmiyorlar kuş olunca .Eliyle baktı geçti
Kırık tedavi gerektiren bir durumdur. Eğer işlem yapılmazsa ve kemik hatalı kaynar ise sonuçlarına katlanmaya hazırlıklı olun ama. Şimdiden diyeyim.. Belki kuş ömür boyu kırık bacağını kullanmayacak hale gelecek..Kendiliğinden geçmesini beklemeyi düşünüyorum.Asiri derecede zor bir durum birileriyle uğraşması