Bu kuş dişi şişlikte kızgınlık yumurtası yada kist olabilir.Merhaba bu kuşumum 3 yıldan beri bizde ve erkek fakat 1 gun önce bunu fark ettim arkasında şişlik var hastalık mı
Bende de dişi kuş var hocam kızgınlık yumurtası nedir. Erkeksiz olan bir şey mi?Bu kuş dişi şişlikte kızgınlık yumurtası yada kist olabilir.
Evet, dişi kuşlar kızışma dönemlerinde erkek kuş olmadan yumurtlayabiliyorlar. İlla her dişi yapmıyor ama görülen bir durum.Bende de dişi kuş var hocam kızgınlık yumurtası nedir. Erkeksiz olan bir şey mi?
Anladım hocam bunu bilmem iyi oldu Allah korusun böyle bir şey görsem kuşumda kalbim sıkışabilirdi. Çok sağolun.Evet, dişi kuşlar kızışma dönemlerinde erkek kuş olmadan yumurtlayabiliyorlar. İlla her dişi yapmıyor ama görülen bir durum.
Teşekkürler ama bende 2 kuş var ve 3 yıldan beri birlikte ve ikiside erkekti ve bu kuş 3 yıldan beri yumurtlamadı ve hep erkek gibi davrandıBu kuş dişi şişlikte kızgınlık yumurtası yada kist olabilir.
?Bu kusa kim disi dedi ? Merak ettim
dişi zaten sanırımBu kusa kim disi dedi ? Merak ettim
Cere rengine bakılırsa dişi. Dişi kuşlar da da kur hareketi, bacak atma görülebiliyor. Misal bizim Charlotte da erkeği taklit ediyor. Yumurta mevzusuna gelince onun bayabi kıstası var. forumda @huseyinacikoz066 diye bir arkadaş var mesela onunkiler durmadan çiftleşiyor ama yumurtlama yok. Sizinkiler de 3 yıl sonra eş tutup yumurtlayabilirler.Teşekkürler ama bende 2 kuş var ve 3 yıldan beri birlikte ve ikiside erkekti ve bu kuş 3 yıldan beri yumurtlamadı ve hep erkek gibi davrandı
Pardon erkek olacaktı yanlis yazmisimdişi zaten sanırım
@huseyinacikoz066 o bir efsane sonunda amacına ulastı hüseyinCere rengine bakılırsa dişi. Dişi kuşlar da da kur hareketi, bacak atma görülebiliyor. Misal bizim Charlotte da erkeği taklit ediyor. Yumurta mevzusuna gelince onun bayabi kıstası var. forumda @huseyinacikoz066 diye bir arkadaş var mesela onunkiler durmadan çiftleşiyor ama yumurtlama yok. Sizinkiler de 3 yıl sonra eş tutup yumurtlayabilirler.
Açtığı başlık onuncu sayfaya fln ulaştı galiba.@huseyinacikoz066 o bir efsane sonunda amacına ulastı hüseyin![]()
Nasıl erkekPardon erkek olacaktı yanlis yazmisim![]()
Yani o kusa kim erkek dedi diye onu soruyrm kusura bakma bir kenardan cocuk bir kenardan kuslar bir kenardan arastirmalar kafm karıstı kusunuz disi kızısma döneminde poposunu bi yoklayin hafifce yumurtamı yoksa cok yumusak bir dokumu onu bir deneyin yardimci olalimNasıl erkek
Hüseyim bi dönem bunalıma girmisti ya kus isi sabır isi a aldım geldim hemen yavrulasın yok öyle bi dünya burdaki arkadaslara sesleniyorum pet shopdan alıp gelip hemen evde yavruluycak diye bir dünya yok yavru almak istiyor isen gideceksin bir üreticiye abi bana 1 disi 1 erkek kus ver diyceksin yeni yeme düsmüs alacaksın onları 8 ay sonra takacaksin yuvalıgı ondan sonra seyredecksn tabi bu 8 ay icinde sürekli mama vitamin takviyelerini yapacaksın ondan sonra cayı al seyret kusları bazı shop lar var böyle safa yatarak gidiyorum abi disi lazim diyorum adam resmen disi kus üzerine tez yazmıs bu kusu al eve götur götürürken dikkt et yumurtası düsmesin diycek biraz daha zorlasan o derece arkadaslar nacizane fikrim almayin bu isin son noktası olan pet shoplardan almayın üretici kisilere bakın evde hobi icin yapan kisilere bakın bunların büyük bir beklentisi yoktur hic bir zaman @huseyinacikoz066 kardesimde pet shop magdurlugu yasadı simdi acık ve dürüst olmak gerekirse ben calısmayan takımları pet shop la takas ederim iyi mal kapıda durmaz . . .Açtığı başlık onuncu sayfaya fln ulaştı galiba.Dün gördüm galiba güncel birşey yazılmıştı ama bakamadan aşağılara kaydı.