Hayvansever03
Onursal Üye
Suuğundaki tam dolu suyuna dört beş damla elma sirkesi damlatıp gelişmeleri yazar mısınız?
Ben isteyken esimle oglum var evde esimde oglum yuzunden ilgilenemiyo kusla rahat vermiyo surekli basinda parmagini sokup telden rahatsiz ediyoİlk aldığında ortama alıştığı için direkt olarak zaten strese girerler sonraki süreçte eğer yeterince ilgi göremediyse kuş yerini benimseyememiş ve hala streste olabiliyor. Muhabbet kuşları hassas ve duygusal hayvanlar ve o daha bir yavru. Kuşunuza fazla vakit ayırıp onunla ilgilenirseniz sorun ortadan kalkar ama vaktiniz yok ise yanına bir tane yavru kuş daha alın ikisi ölene kadar takılırlar beraber.
Ben isteyken esimle oglum var evde esimde olum yuzunden ilgilenemiyo kusla rahat vermiyo surekli basinda parmagini sokup telden rahatsiz ediyoİlk aldığında ortama alıştığı için direkt olarak zaten strese girerler sonraki süreçte eğer yeterince ilgi göremediyse kuş yerini benimseyememiş ve hala streste olabiliyor. Muhabbet kuşları hassas ve duygusal hayvanlar ve o daha bir yavru. Kuşunuza fazla vakit ayırıp onunla ilgilenirseniz sorun ortadan kalkar ama vaktiniz yok ise yanına bir tane yavru kuş daha alın ikisi ölene kadar takılırlar beraber.
Sindirim problemi varken kullanmistim iyi gelmisti gene kullanirimSuuğundaki tam dolu suyuna dört beş damla elma sirkesi damlatıp gelişmeleri yazar mısınız?
Konunun başında kırıksa sarılması gerekiyor demiştim ayağı sarıldı mı?Kusumun bacağı 22 gundur kullanamiyor ve hala ilerleme yok.Benim anlamadim bu isten birsey catlak olsa kirik olsa 22 gunde kaynar.Kusu aldim alali sakat.Ele geliyo omuza geliyo avuca geliyo okadar.Ne oyun oynuyo ne birsey.Anca biyerlerde pusuyo ole duruyo.Saglik olsun pes ettim artik ugrasmicam.Nekadar ustune yuruduysem daha kotu oldu.
Kirik gibi durmuyo parmagimda 2 bacagiyla duruyo ama guc vermiyo sakat bacağına.Veterinerler burada sadece inek dogurtmaktan anliyorlar.Hayvan hastahanesi filanda yok.Ben sarsam saramam yani krem bile zor surduruyoKonunun başında kırıksa sarılması gerekiyor demiştim ayağı sarıldı mı?
Kırık sadece bacağa bakılarak anlaşılmaz ki. Yine diyeyim yanlış kaynama olmadan erken müdahelede bulunsanız iyi olur. Geçmiş olsun.Kirik gibi durmuyo parmagimda 2 bacagiyla duruyo ama guc vermiyo sakat bacağına.Veterinerler burada sadece inek dogurtmaktan anliyorlar.Hayvan hastahanesi filanda yok.Ben sarsam saramam yani krem bile zor surduruyo
Evet erkek. Hangi krem?Ekli dosyayı görüntüle 29804 Farkli bir kreme basladim bakalim sonuc ne olucak.Sakat bacagi ile kafasini tirrrr diye kasiyor kirik olsa bunu yaparmi? Birde kusum erkek biliyorum ben doğru degilmi?
Ekli dosyayı görüntüle 29804 Farkli bir kreme basladim bakalim sonuc ne olucak.Sakat bacagi ile kafasini tirrrr diye kasiyor kirik olsa bunu yaparmi? Birde kusum erkek biliyorum ben doğru degilmi?
Fastjell aldim bi bi kac kisi kullanmis sonuc almisEvet erkek. Hangi krem?
Bgun bafranin en iyi veterinere gittim durumu anlattim kucucuk bacagi var onlarin müdahale edemem dedi.Birsey onerin dedim yapilcak birsey yok dedi baya israr ettim sonuc alamadım malesef.Gelismemis bir memlekette yasamak ccok aci.cok güzel bir erkek, kırık mı? darbeye bagli zedelenmemi, çatlak mı bunlar veterineri röntgeni ile ortaya çıkacak.
Bgun bafranin en iyi veterinere gittim durumu anlattim kucucuk bacagi var onlarin müdahale edemem dedi.Birsey onerin dedim yapilcak birsey yok dedi baya israr ettim sonuc alamadım malesef.Gelismemis bir memlekette yasamak ccok aci.
İnşallah.seni de anlıyorum, ilk postta yazdıgın mesajıda cok net anladım ama realite böyle demiyor. bende bu yüzden ısrarla bahsediyorum.
allah sana da sabır versin, kolay değil tabiki bu durumlar.
@Hayvansever03 arkadaş epey bir ilgili şeyler yazmış zaten. Umarım rahatlar yavrucak