Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
İlk tedavinizde tetra mezatini ne kadar süre ve ne oranda kullanmıştınız ?? Acaba direnç mi gelişti tetra mezatin’e
İyi akşamlar, benim muhabbet kuşumda hiçbir değişiklik olmadı. İlaçları kesmek Zorunda kaldım cunku uzun süre kullandım..halen sadece ekmek yiyor.bugün göğsüne baktığımda sivri kemiği hissettim o yüzden korku sardı beni.başka bir ilaç mı başlasam bilemiyorum.hal hareketleri normal kafesi açtığımda yanıma geliyor uçup geziniyor ama zayıflamış haliyle sadece ekmek yediğinden.patates pirinç herşeyi denedim.birtek ekmeği kabul ediyor.göz göre göre kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz.bir de aynası vardı aynayı kaldırdim.sürekli mama kabına resimde yolladığım gibi bir harekat yapıyor onu da anlayamadim
Şırıngayı bir anda değil yavaş yavaş basın, nazik olun. Duraklaya duraklaya hafif hafif yapın.Kaptakı alana girip çıkıyor. Bende anlam veremiyorum.kanatlarına zarar verecek diye korkuyorum.elle besleme videosuna baktım. Ama en ufak bir hatada soluk borusuna kacirabilirim bu konuda bilgili değilim oyuzden yapmaktan korktum
Dal dari 10 gün önce aldım yüzüne bile bakmıyor. Yumurta bebe bisküvisi aldim yok yemiyor.Kafeste dal darı var mı? Yoksa alın.
Dediğim gibi elle besleyin o zaman. Yemek yemezse vücut direnci azalır.Dal dari 10 gün önce aldım yüzüne bile bakmıyor. Yumurta bebe bisküvisi aldim yok yemiyor.
Yarın şırınga ile deneyeceğim.inşallah basarabilirimDediğim gibi elle besleyin o zaman. Yemek yemezse vücut direnci azalır.
Nazikçe, yavaş yavaş şırıngaya basmanız önemli bunu unutmayın.Yarın şırınga ile deneyeceğim.inşallah basarabilirim
Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.peki ilaç gerekiyormu bu durumda tetramezatin kullandım 10gune yakın ama 3 gündür vermiyorum.çünkü değişiklik olmadiNazikçe, yavaş yavaş şırıngaya basmanız önemli bunu unutmayın.
İsterseniz bir müddet ara verin, beslemeye ağırlık verin. Suyuna sirke katın.(5damla) Gidişata göre iki üç gün içinde tekrar başlayabilirsiniz.Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.peki ilaç gerekiyormu bu durumda tetramezatin kullandım 10gune yakın ama 3 gündür vermiyorum.çünkü değişiklik olmadi
Çok teşekkür ederim ilginiz için yarın başlıyorum soylediklerinizeİsterseniz bir müddet ara verin, beslemeye ağırlık verin. Suyuna sirke katın.(5damla) Gidişata göre iki üç gün içinde tekrar başlayabilirsiniz.
Ağzınızla hamur haline getirmektense elmayı rondodan geçirin, bebe bisküvisini suyla ıslatın hepsini bir tabakta karıştırın. Karışımı avcunuza koyun oradan yesin. Bir müddet bu şekilde devam edin. Dışkıyı ve kuşu da sürekli gözlemleyin.Suyuna 5 damla sirke kattım içti baya.ekmek elma ve bebe bisküvisi yedirdim ağzımla hamur haline getirdim ordan yedi.biteral aldım eczaneden her ihtimale.karşı bugün baslasammi acaba
Peki ilaca baslayayimmiAğzınızla hamur haline getirmektense elmayı rondodan geçirin, bebe bisküvisini suyla ıslatın hepsini bir tabakta karıştırın. Karışımı avcunuza koyun oradan yesin. Bir müddet bu şekilde devam edin. Dışkıyı ve kuşu da sürekli gözlemleyin.