Kuş Sevdasızz
Yeni Üye
kuşçuya kalamar kemiği desem direk verir mi ?
Kalamar kemiği alın
Kalamar kemiği alın
verirkuşçuya kalamar kemiği desem direk verir mi ?
peş peşe yumurtlaması kızgınlık yumurtasıda olabiliyor.peş peşe yumurtluyorsa büyük ihtimalle içleri doludur ve ilk yumurtlaması anladığım kadarıyla o yüzden fener yöntemini kullanırken eline poşet geçirmen daha sağlıklı olur kokunun yumurtalara sinmesi kuşun yumurtaları kırmasına sebep olabilir. B vitamini için ya sularına takviye kat ya da kafeste sürekli dal darı bulundur.
şüpheye düştüm şimdi yapeş peşe yumurtlaması kızgınlık yumurtasıda olabiliyor.
o dal, dal darıkuşçuya gittim bana bir tane dal verdiler böyle mısır gibi o ne oluyor yiyor habire erkek olan dişi zaten yuvadan çıkmıyor çıksa bir yem yiyor su içiyor öpücük atıyor hemen geri girip yatıyor
4. yü yumurtladı kuşum ya ben korkuyorum ışık tutunca yumurtanın içinde yavru varsa ölür diyeo dal, dal darı
2. hala fotoğraf atmadınız
kalamar kemiği yok ama yumurta maması yaptık yumurta kabuğuda koydukKalamar kemiğini dişi kuşun ulaşabileceği noktaya koyun. Yumurta maması takviyesi yapın içine yumurta kabuklarınıda katın. Bu arada umarım hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde yavrulara ulaşır çiftiniz. Dişi kuş yumurtalarına çok ilgili gözüküyor![]()
kalamar kemiği alın çünkü yumurtaya kendi kalsiyumunu veriyorevet bende öyle biliyorumda bir kez gördüm yem götürdüğünüü yarın birde kuşa bir şey almaya gidicez ne almalıyız ?
peki bu yumurtanın içi dolu mudur boş mudur sizce 4. yü yumurtladı dünkalamar kemiği alın çünkü yumurtaya kendi kalsiyumunu veriyor
eşiyle çiftleştiklerini gördünüz müpeki bu yumurtanın içi dolu mudur boş mudur sizce 4. yü yumurtladı dün
yumurtlamadan önce görmedim ama yumurtladıktan sonra üst üste çıkmaya felan başladılareşiyle çiftleştiklerini gördünüz mü
üst üste bindiklerini görmediysen kızgınlık yumurtası olabilirpeki bu yumurtanın içi dolu mudur boş mudur sizce 4. yü yumurtladı dün
yumurtlamadan önce görmedim kızgınlık olmasından korkuyorum kuş 4. yü yumurtladı çok yıpranıyorüst üste bindiklerini görmediysen kızgınlık yumurtası olabilir
ölmez kuş korkmayın ve yuvada uzakytan tutmayın feneri yakın telefonu ters koyup yumurtayı fener deliğinin üzerine koyun okadar4. yü yumurtladı kuşum ya ben korkuyorum ışık tutunca yumurtanın içinde yavru varsa ölür diye
biraz geç kaldım da internetten dolayı ben kuşlara bakamıyorum kuş yaklaştırtmıyor bileölmez kuş korkmayın ve yuvada uzakytan tutmayın feneri yakın telefonu ters koyup yumurtayı fener deliğinin üzerine koyun okadar