E Efeyngn61 Yeni Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 4 May 2021 #1 Sabah uyandığımda kuşum kafesin altına yumurtlamıştı. Gidip kuşa yuvalık alıp gelmiştim kuşum yumurtasını kırmıştı. Neden kırmış olabilir ?
Sabah uyandığımda kuşum kafesin altına yumurtlamıştı. Gidip kuşa yuvalık alıp gelmiştim kuşum yumurtasını kırmıştı. Neden kırmış olabilir ?
Mustafa bayrak Paylaşımcı Üye Katılım 2 Nis 2021 Mesajlar 437 Tepkime puanı 159 4 May 2021 #2 Plastik yumurta uygulaması yapmışmiydin ?
E Efeyngn61 Yeni Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 4 May 2021 #3 Mustafa bayrak' Alıntı: Plastik yumurta uygulaması yapmışmiydin ? Genişletmek için tıkla ... hayır yapmamıştım
Mustafa bayrak' Alıntı: Plastik yumurta uygulaması yapmışmiydin ? Genişletmek için tıkla ... hayır yapmamıştım
E Efeyngn61 Yeni Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 4 May 2021 #4 Mustafa bayrak' Alıntı: Plastik yumurta uygulaması yapmışmiydin ? Genişletmek için tıkla ... kuşumun ilk yumurtasıydı ondan olabilirmi
Mustafa bayrak' Alıntı: Plastik yumurta uygulaması yapmışmiydin ? Genişletmek için tıkla ... kuşumun ilk yumurtasıydı ondan olabilirmi
sezin_ Paylaşımcı Üye Katılım 25 Eyl 2020 Mesajlar 962 Tepkime puanı 328 4 May 2021 #5 Efeyngn61' Alıntı: kuşumun ilk yumurtasıydı ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla ... strese girmiş veya yanlışlıkla kırmış olabilir
Efeyngn61' Alıntı: kuşumun ilk yumurtasıydı ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla ... strese girmiş veya yanlışlıkla kırmış olabilir