leyla rahim
Yeni Üye
Tünekle törpüleye bilirmi
BuyrunFotoğraf veya video ekler misiniz rica etsem![]()
Öneri için teşekkürlerbence çok damlatma zararlı ola bilir toksik madde içeriyor ama düzgün jatarsan bakterileri öldüre bilir yani işe yarar ama ben elma sirkesi öneririm
hayır ama bazen gagasiyla yaparTünekle törpüleye bilirmi
kuş cereyanda kalmış olabilirmi?baya yorgun gözüküyor ve kendini kabartmıs ve halsiz önerim çok dışarı çıkartmayan benim ilk kuşumda böyle oldu ilaçla düzledi fakat çok çabuk hastalanıyordu ve maalesef öldü tavsiyem bir veteriner hekime danışın,baya bir hastalığı olduğu görünüyor
Buyrun
iştahı şimdi nasıl yem yiyib du fln içiyomu içmiyosa ve yemiyisa önerim duyuna 1 damla meker ilave edin ve şırıngala kuşa verin ve kuşda kusma fln varmıkuş cereyanda kalmış olabilirmi?baya yorgun gözüküyor ve kendini kabartmıs ve halsiz önerim çok dışarı çıkartmayan benim ilk kuşumda böyle oldu ilaçla düzledi fakat çok çabuk hastalanıyordu ve maalesef öldü tavsiyem bir veteriner hekime danışın,baya bir hastalığı olduğu görünüyor
İlaç olarak ne önerirsiniz?kuş cereyanda kalmış olabilirmi?baya yorgun gözüküyor ve kendini kabartmıs ve halsiz önerim çok dışarı çıkartmayan benim ilk kuşumda böyle oldu ilaçla düzledi fakat çok çabuk hastalanıyordu ve maalesef öldü tavsiyem bir veteriner hekime danışın,baya bir hastalığı olduğu görünüyor
acaba ateşi filan mı varAz öncede biraz ötdü ama yine sustu ve normalden fazla su içiyor
İlaç olarak ne öne
tek kusmuBu da şu anki durumu
aslinda o kadar da kötü degil dışkısında sadece siviljk varsa belki ishal fln olmusdur dedigim gibi bi patates haşlayınBu da şu anki durumu