jiyanakikol
Yeni Üye
Burasi neresi acaba, alacagim zaman pirinc kafes mi demem lazim?Ve fiyat araligi ne acaba?Umut petshop Kuş evi vefa cad.109 no gitmenizi öneririm iyi günler
Burasi neresi acaba, alacagim zaman pirinc kafes mi demem lazim?Ve fiyat araligi ne acaba?Umut petshop Kuş evi vefa cad.109 no gitmenizi öneririm iyi günler
Seyhan,Fevzipaşa,vefa cad 109 no fiyat aralığına tam olarak hakim değilim ama az önce söylediğim fiyatlardan pek farklı olduğunu sanmıyorum Adana'daki bir arkadaşıma sorabilirim isterisenizBurasi neresi acaba, alacagim zaman pirinc kafes mi demem lazim?Ve fiyat araligi ne acaba
Vallahi iyi olur daha cok cukurova ve saricam bolgeleri diye de belietirseniz sevinirim.Fevzipaşa vefa cad 109 no fiyat aralığına tam olarak hakim değilim ama az önce söylediğim fiyatlardan pek farklı olduğunu sanmıyorum Adana'daki bir arkadaşıma sorabilirim isteriseniz
Çukurova,güzelyalı, Turgut Özal blv. İnci evler sitesi yorumları gayet iyi 4,5 puan almış bir petshop kendileriyle iletişime geçtikten sonra size bildiririm iftardan sonra bilgileir veririm iyi günlerVallahi iyi olur daha cok cukurova ve saricam bolgeleri diye de belietirseniz sevinirim.
Cok tesekkur ederim.Çukurova,güzelyalı, Turgut Özal blv. İnci evler sitesi yorumları gayet iyi 4,5 puan almış bir petshop kendileriyle iletişime geçtikten sonra size bildiririm iftardan sonra bilgileir veririm iyi günler
Rica ederim ne demekCok tesekkur ederim.
Hocam zahmet etmeyin , ben zaten bir kaç güne bakıp bir tane satın alacağım.Dediğim gibi petshopa paslanmaz kafes ya da pirinç kafes desem verirler değil mi?İletişime geçtim 1250-2500tl arası fiyatları var isterseniz başka petshoplar araştırabilirim
elbette verirler iyi günlerHocam zahmet etmeyin , ben zaten bir kaç güne bakıp bir tane satın alacağım.Dediğim gibi petshopa paslanmaz kafes ya da pirinç kafes desem verirler değil mi?
maşallah kuş çok tatlı bana biraz büyük geldi tartabilir misiniz kaç gr acaba?Merhaba sizce kusum nasil , su an tuy dokme doneminde bir problem yok gibi duruyor.
Resim
Yani herhangi bir kazıklanma durumu olmaz değil mi ilk defa pirinç kafes alacağım?elbette verirler iyi günler
Ya tartmayı denedim ama tartılmadı yarın bir daha deneyip mutlaka yazacağım.maşallah kuş çok tatlı bana biraz büyük geldi tartabilir misiniz kaç gr acaba?
Kazıklarlar mı bilmem valla ama samimi olduğunuz bir petshop sahibi olsa iyi olur bir petshop seçin ve devamlı müşterisi olun ama petshop sahibinin kişiliğine dikkat edinYani herhangi bir kazıklanma durumu olmaz değil mi ilk defa pirinç kafes alacağım?
Ya tartmayı denedim ama tartılmadı yarın bir daha deneyip mutlaka yazacağım.
Hocam cok tesekkur ettim ugrastiniz Tum gun.Kazıklarlar mı bilmem valla ama samimi olduğunuz bir petshop sahibi olsa iyi olur bir petshop seçin ve devamlı müşterisi olun ama petshop sahibinin kişiliğine dikkat edin
Size de tesekkurler.Yarin yazacagim.maşallah kuş çok tatlı bana biraz büyük geldi tartabilir misiniz kaç gr acaba?
Rica ederim benim için büyük zevktiHocam cok tesekkur ettim ugrastiniz Tum gun.
Size de tesekkurler.Yarin yazacagim.
Bulamadim.Pirinç nasil?Galvaniz kaplama çifthane kafes alabilirsiniz
Bakır almayın. Ahşapta mikrobu içine çeker temizliği zor olur. Temizlik için Virkon S kullanmanızı öneririm. Karadenizpetten bakabilirsiniz isterseniz
Hocam tartilmiyor nasil bir yontem izleyebilirim.maşallah kuş çok tatlı bana biraz büyük geldi tartabilir misiniz kaç gr acaba?
tartının üzerine biraz dal darı koyun durup yer hiç tartılmıyorsa elinize alıp özellikle karın bölgesindeki tüylerinin altına bakın derisi ne renk sarılık var mıHocam tartilmiyor nasil bir yontem izleyebilirim.
Tarti bozuldu tartim derkentartının üzerine biraz dal darı koyun durup yer hiç tartılmıyorsa elinize alıp özellikle karın bölgesindeki tüylerinin altına bakın derisi ne renk sarılık var mı
Hocam bakip yazacagim , sarilik varsa ne anlama geliyor?Galiba yok ama daha once yikandiginda bakmistim maviyditartının üzerine biraz dal darı koyun durup yer hiç tartılmıyorsa elinize alıp özellikle karın bölgesindeki tüylerinin altına bakın derisi ne renk sarılık var mı