Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Sirkeli suyu içtikten sonra kusabilir korkma ama. Kusarsa kusmasının bitmesini bekle ve bir daha hazırlayıp ver
Herseyden korkuyo ve hep uyuyo sımdı ısıkta bıraksam bıle sabaha kadar uyur sırıngayla mama yapabılırmıyım oyle versem hepKuş ışıkta kalsın sabaha kadar belki birşeyler yer. Evde besleme maması var mı ? Yoksa ve kuş yumurta yiyorsa yumurta haşlayıp ver.
Tamam tesekkurler yapıcamEvdeki Malzemelerle Yapılacak Acil Durum MamasıKuşlarımız ağır hastalandığı zaman yemeden içmeden kesilirler. Ve tehlikeli açlık durumu ortaya çıkar.Evde hazır paket elle besleme maması da yoksa acil durum maması dediğimiz mama verilerek açlık durumu telafi edilebilir.
Normalde unlu ürünler kuşlara verilmemelidir, sadece acil duruma mahsus verilebilir.
1 adet yumurtayı haşlamak için cezveye koyalım,kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika süre tutalım 10 dakika kaynamalı. Haşlama gerçekleştikten sonra yumurtanın...
- BeautiBird
- acil durum kuş maması acil durum maması evdeki malzemelerle yapılacak acil durum maması hasta kuşa mama tarifi hasta kuşa ne verilir kursaktan besleme maması kuş elle besleme maması kus maması kuşum yemek yemiyor yumurta maması
- Cevaplar: 2
- Forum: Muhabbet Kuşu Bakımı ve Beslenmesi
İğnesiz şırınga ile ağzından yedir,mamayı azar azar ver. Verdiğini yutsun, sonra tekrar mama ver. 1,5 ml mama ver toplamda.
Burda dediğim gibi yerse mamaya gerek yok yemezse şırıngayla mama yaparsın. En başta sirkeyi içir ve tepkisini yazYumurta kaynamaya başladıktan sonra tam 7 dakika tut. Sonra kapat önce yumurtayı ver yiyorsa mama yapmana gerek kalmaz yemiyorsa mama yapıp yedir.
Evdeki Malzemelerle Yapılacak Acil Durum MamasıKuşlarımız ağır hastalandığı zaman yemeden içmeden kesilirler. Ve tehlikeli açlık durumu ortaya çıkar.Evde hazır paket elle besleme maması da yoksa acil durum maması dediğimiz mama verilerek açlık durumu telafi edilebilir.
Normalde unlu ürünler kuşlara verilmemelidir, sadece acil duruma mahsus verilebilir.
1 adet yumurtayı haşlamak için cezveye koyalım,kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika süre tutalım 10 dakika kaynamalı. Haşlama gerçekleştikten sonra yumurtanın...
- BeautiBird
- acil durum kuş maması acil durum maması evdeki malzemelerle yapılacak acil durum maması hasta kuşa mama tarifi hasta kuşa ne verilir kursaktan besleme maması kuş elle besleme maması kus maması kuşum yemek yemiyor yumurta maması
- Cevaplar: 2
- Forum: Muhabbet Kuşu Bakımı ve Beslenmesi
İğnesiz şırınga ile ağzından yedir,mamayı azar azar ver. Verdiğini yutsun, sonra tekrar mama ver. 1,5 ml mama ver
Sirke kalmamıs ne verebılırımBurda dediğim gibi yerse mamaya gerek yok yemezse şırıngayla mama yaparsın. En başta sirkeyi içir ve tepkisini yaz
Melek kuş ne durumda şuan ? İlk yapacağın şey kuşun suluğunu yarım doldurup içine mercimek tanesi kadar karbonat ( kabartma tozu ) kat. Dışkı resmini de çek kafes altı kirli olsa da çek.hızlı ol kuşun pek vakti kalmamış çok kötü durumda
Tamam ypıyorum sımdıBunu yap Melek @Meleksyk_
Tamam ypıyorum sımdı
Sirke kalmamış. Öyle dediSirkeli su daha etkilidir hocam. Şuan sirkeli su vermeli
Görmedim o mesajı pardon.Sirke kalmamış. Öyle dedi
Tamam verdım sımdı yemde verdım belkı actır dıye ama tıtrıyodu usudugunden mı sımdı tekrar uyuyoSuyun hepsini vermiceksin ama. İki yudum falan içsin kendisi. Karbonatlı suyu hazırla ve suluğu da kuşun önüne ağzına getir içsin. İçmez ise sen ağzına 3-4 DAMLA damlat.
Peteğin üstünde dursun bu akşam. Ateşi vardırTamam verdım sımdı yemde verdım belkı actır dıye ama tıtrıyodu usudugunden mı sımdı tekrar uyuyo
Suyu verdımde ayaklarıda cok soguk ve denge kaybı varGörmedim o mesajı pardon.
Enerjisi yok hayvanın birde ısınmak için enerji harcamasın..Peteğin üstünde dursun bu akşam. Ateşi vardır
İleri derecede hasta çünkü. Durumu kritik.Suyu verdımde ayaklarıda cok soguk ve denge kaybı var