MUHABBET KUSUM ÖLÜYOR

Sirkeli suyu içtikten sonra kusabilir korkma ama. Kusarsa kusmasının bitmesini bekle ve bir daha hazırlayıp ver

İğnesiz şırınga ile ağzından yedir,mamayı azar azar ver. Verdiğini yutsun, sonra tekrar mama ver. 1,5 ml mama ver toplamda.

Yumurta kaynamaya başladıktan sonra tam 7 dakika tut. Sonra kapat önce yumurtayı ver yiyorsa mama yapmana gerek kalmaz yemiyorsa mama yapıp yedir.

İğnesiz şırınga ile ağzından yedir,mamayı azar azar ver. Verdiğini yutsun, sonra tekrar mama ver. 1,5 ml mama ver toplamda.
Tamam tesekkurler yapıcam

İğnesiz şırınga ile ağzından yedir,mamayı azar azar ver. Verdiğini yutsun, sonra tekrar mama ver. 1,5 ml mama ver

Burda dediğim gibi yerse mamaya gerek yok yemezse şırıngayla mama yaparsın. En başta sirkeyi içir ve tepkisini yaz
Sirke kalmamıs ne verebılırım

Uyuyacak olsa da ışığı açık kalsın ve önünde yumurta olsun belki yer.

Melek kuş ne durumda şuan ? İlk yapacağın şey kuşun suluğunu yarım doldurup içine mercimek tanesi kadar karbonat ( kabartma tozu ) kat. Dışkı resmini de çek kafes altı kirli olsa da çek.hızlı ol kuşun pek vakti kalmamış çok kötü durumda

Bunu yap Melek @Meleksyk_
Karbonatlı sudan iki yudum içsin

Tamam ypıyorum sımdı

Suyun hepsini vermiceksin ama. İki yudum falan içsin kendisi. Karbonatlı suyu hazırla ve suluğu da kuşun önüne ağzına getir içsin. İçmez ise sen ağzına 3-4 DAMLA damlat.

Kusarsa korkma. Çünkü mantar kusturur. Karbonat ise antifungaldır yani mantara karşj etkilidir. Mantar varsa karbonat içtiği zaman kusar zaten. Bu da normal. Sabahleyin de ilaçları hemen al kullan düzenli.
Kafes temizliğine de dikkat et. Suluk,yem kabı,tünekler temiz olmalı.

Sirkeli su daha etkilidir hocam. Şuan sirkeli su vermeli

Suyun hepsini vermiceksin ama. İki yudum falan içsin kendisi. Karbonatlı suyu hazırla ve suluğu da kuşun önüne ağzına getir içsin. İçmez ise sen ağzına 3-4 DAMLA damlat.
Tamam verdım sımdı yemde verdım belkı actır dıye ama tıtrıyodu usudugunden mı sımdı tekrar uyuyo

Geri