Muhabbet kuşum mırlıyor

AsiBulut

Meraklı Üye
3 yaşına girecek daha önce hiç yapmıyordu bugün mırlama sesleri çıkartmaya başladı. Kulağa mutlu gibi kedi mırlaması gibi geliyor ama yinede normal gelmedi. Daha önce birçok kuş besledim ama hiçbir muhabbet kuşunun böyle ses çıkardığını duymadım. Dışkısıda sağlıklı top gibi koyu yeşil/kahve tonlarında. Normalmi bu ses?

Normal değil. Mineral takviyesi veriyor musunuz? Kuyruk sekmesi var mı?

Normal değil. Mineral takviyesi veriyor musunuz? Kuyruk sekmesi var mı?
Kuyruk sekmesi yok, röhnfried prebiyotik ve veterinerin verdiği ağız damlalarını kullanıyorum. Birde dün veterinerin verdiği bir multivitamin var gece suyu değiştirmeyi unuturum diye vermemiştim daha şimdi vericem. Gayette hareketli oyun oynuyor sürekli, sabit durduğunda da bu sesi çıkartıyor, yem yerkende aynı şekilde

Kuyruk sekmesi yok, röhnfried prebiyotik ve veterinerin verdiği ağız damlalarını kullanıyorum. Birde dün veterinerin verdiği bir multivitamin var gece suyu değiştirmeyi unuturum diye vermemiştim daha şimdi vericem. Gayette hareketli oyun oynuyor sürekli, sabit durduğunda da bu sesi çıkartıyor, yem yerkende aynı şekilde
Veteriner ne damlası verdi

Veteriner ne damlası verdi

3 tane olan daha önce hastalandığında serum yapılmıştı, takviye olarak verildiler. Onlar ağız damlası.

Diğer büyük olanı dün başka bir veterinerden aldık. Kanadı kırık sanmıştık, bir kanadının en uzun tüyleri dökülmüş o yüzde yalpayarak uçuyomuş ve düzgün uçamadığı için uçarken garip sesler çıkarması normalmiş. Tüyleri çabuk çıksın diye multivitamin kullanın dedi. Bizde onlarda olup olmadığını sorduk bunu verdiler.

Hiçbiri ilaç değil bunların. Kuşun dışkılarını da paylaşır mısınız?

Geri