Emin3455
Meraklı Üye
Cevaplar için teşekkürlerSorun yok kullanmanıza gerek yok ilk başta dediğim gibi tüy değişiminden olsa gerek B vitamini kullanın
Cevaplar için teşekkürlerSorun yok kullanmanıza gerek yok ilk başta dediğim gibi tüy değişiminden olsa gerek B vitamini kullanın
Ama sorun şu ki kuşum banyo yapmayı sevmiyor eşi girerse belki giriyor oda nadirenMevsimsel tüy dönemi korkulacak bir şey yok banyo yapmasını sağlayın B vitamini takviyesi uygulayın
Rica ederimCevaplar için teşekkürler
Artık bir şekilde deneyeceğim sokmayı banyoyaMevsimsel tüy dönemi korkulacak bir şey yok banyo yapmasını sağlayın B vitamini takviyesi uygulayın
Hocam sevdiği oyuncaklar felan ya da yemeyi sevdiği yiyecek öyle deneyin eğer o da olmuyorsa son çare zorla şaka yapıyorum sprey şeklinde su sıkabilirsiniz ben açıkçası elimde götürüp çeşmeyi ( çok az ) açınca kaçıyor ama derin bir kaba kanatlarını kaplamayacak şekilde su eklediğimde kuşu kendim koyup içindeki suyu elimle alıp başına döktüğümde sorun çıkartmıyorAma sorun şu ki kuşum banyo yapmayı sevmiyor eşi girerse belki giriyor oda nadiren
Bir sprey kutusunu boşaltarak su sıkabilirsiniz kutuyu iyice dezenfekte edinAma sorun şu ki kuşum banyo yapmayı sevmiyor eşi girerse belki giriyor oda nadiren
Tüye girmeyle bağlantılıdır.Normalde burnunun üstü ve gözünün etrafı böyle değildi neden olmuş olab ilir?