Üzüm sirkesi değil elma sirkesi olmalı.Üzüm sirkesi olur mu peki ? Ayrıca kuşun dışkısı sulu yani ishal olduğu belli ayrıca kuş kabarık duruyor. Kusmaya çalışıyor fakat bazen tam kusamıyor sanki boğazından bir şey takılıyor gibi.
Ne verebilirim kuşa iyileşmesi için ?
Birazdan "Triflucan" adlı ilacı alıp uygulayacağım. Ama kesinlikle eminsiniz değil mi bu triflucan adlı ilaç kuşlara zarar vermez diye.Kuş kabarık ve hasta görünüyor dendiği gibi sirke yetersiz kalır ilaç tedavisi gerekmekte. Gelişmeleri bizle paylaşırsanız iyi olur.
Kuşu veterinere götürdük kuşu inceledi, eline aldı ve kuşun hasta olmadığını söyledi Ama yinede verdiğim ilacı uygula dedi.Anladım tamam veterinerin söylediğini uygula
Hangi ilaç adı nedir?Kuşu veterinere götürdük kuşu inceledi, eline aldı ve kuşun hasta olmadığını söyledi Ama yinede verdiğim ilacı uygula dedi.
İsmi belli değil ki iğne gibi şeyine içine doldurdu.Hangi ilaç adı nedir?
Kaloriferi yaktım şuan kuş kaloriferin yanında yani sıcak ortamda duruyor. İki suluk var kafeste birini o veterinerin verdiği ilactan damlattım diğerine normla pet shoptan aldığım vitaminden.Vitamin verin, hava akımını kontrol edin ve suyunu sürekli değiştirin.
Kaloriferi yaktım şuan kuş kaloriferin yanında yani sıcak ortamda duruyor. İki suluk var kafeste birini o veterinerin verdiği ilactan damlattım diğerine normla pet shoptan aldığım vitaminden.